tiistai 1. marraskuuta 2022

Yk7 - oireet oviksesta lähtien

Kp1-kp5 Menkat. Ensimmäisenä päivänä oli aivan kaameeta kramppailua ja hyytymiä tosi paljon, mutta kohtuulliset menkat muutoin. Kp5 aloitan juomaan taas (veri)greippimehua. Kp4 Seksiä ♥

kp5 Seksiä ♥

.

.

kp8 Sain vihdoin taas uuden mittarin ja tänään pääsin mittaamaan, AL 36,21'C. Seksiä ♥

kp9 AL 36,29'C.

kp10 AL 36,10'C. Vv selkeästi lisääntynyt ja cream, alkoi taas hienoisen limatulpan irtoamisen jälkee, myös himot alkoi, kn HS. Seksiä ♥

kp11 AL 36,16'C. Kn high ja medium, sekä firm. Himottaa. Vv selkeästi juoksevampaa. Ovistesti hyvin haalee.

kp12 AL 36,07'C. Kn HS, himottaa, vv waterya. Ovistesti haalee. Seksiä ♥

kp13/dpo-2 AL 36,21'C. Kn HS ja tuntuu että olisi auki tai ainakin aukeamassa, himottaa, vv watery. Ovistesti aamulla selkeästi tummempi, illalla aika lähellä plussaa. Seksiä ♥

kp14/dpo-1 AL 36,27'C. Illalla täysin selkeä o-plussa. Kn HS, alakerta limainen ja pehmeä, mutta ei egg white limoja eikä tuu alas asti. Kn tuntuu aukinaiselle. Himottaa edelleen. Seksiä yritettiin, vaan ei mitään tullut. Mies joi ja oli liian humalassa 😒Petyin ja otin tosi raskaasti ettei tänään saatu talleteltua, mutta toisaalta eipähän ole epäedullisia siittiöitä nyt ovista odottamassa..

kp15/dpo0 AL 36,18'C. Kn HS, watery edelleen - kunnes alkaa lorahdella ihan kunnolla limaa ja koko alakerta on hyvinkin vastaanottavainen. Himot hyrrää edelleen. Ovistesti ihan kirkuva plussa (ns. "peak"?). Seksiä ♥ parhaimmat eggikset kerkesi mennä päivän mittaan ohi, toivottavasti ei liian myöhäistä. Illalla lämpö oli vain 36,17'C! Normaalisti siis iltalämpö on 36,4-36,6 välillä. Ehkä ovis on nyt/ensi yönä?

kp16/dpo1 AL 36,32'C. Katsotaan mihin Fertility Friend ja Countdown to pregnancy merkkaa oviksen. Aamulla oli ovistesti vielä plussa, mutta selkeästi eilistä heikompi. Ip:n testi ihan roimasti viime päiviä hailakampi. Myös vv muuttui creamiksi. Kn tosi kaukana ja pehmeä. Rinnat turvonneet ja painavat. Uskallan väittää, että ovulaatio oli viime yönä, eli piinailu alkakoon!

kp17/dpo2 AL 36,40'C. Vv todella selkeä cream. Kn HS. Rintojen turvotus jatkuu.

kp18/dpo3 AL 36,53'C. Creamia vv:tä yhä aivan selkeästi verrattuna kuivaan kauteen. Kn todella ylhäällä ja pehmeä. Rintojen turvotus jatkuu, nännien arkuus alkoi, joskaan ei mitään älytöntä arkuutta. Ei ihan kramppeja, mutta illasta alavatsassa tms jossa menkkakivutkin kohdistuu, tuntuu hieman menkkamaiselle. En ihan osaa sanoa täysin mikä sana kuvaisi olotilaa parhaiten, mutta jomotusmaista. Fertility Friend sanoo ovulaation olleen kp15, Countdown to pregnancy taas kp16. Uskon, että kumpikin on oikeassa.

kp19/dpo4 AL 36,63'C. CtP siirtää ovulaation kp15:sta nyt myös, eli olisi dpo4 molempien mukaan menossa. Vv:tä tosi paljon, alakerta ihan "märkä" ja vv erittäin selkeä cream laadultaan, sitten alkaa vv:n määrä "hyytymään" päivän mittaan ja samalla kn siirtyy ja muuttuu MM. Nännien arkuus laimenee.

kp20/dpo5 AL 36,43'C. Jomotusmaiset tuntemukset somewhere there havaittavissa edelleen. Kn kaikkea MM/HS väliltä ja vv edelleen cream. Nännit ei kovinkaan arat, rinnat edelleen turvonneet ja painavat. IL vaivaiset 36,07'C.

kp21/dpo6 AL 36,69'C. Kn hyvin kaukana, pehmeä, vv joo cream, mutta saharan suuntaan ollaan menossa. Rinnat painavat, nännit ei tunnu yhtään aroilta enää. Pienen pientä alavatsajomotusta tms. aina hetkittäin, mutta ei sitäkään enää niin selkeästi kuin aikaisemmin. Ihan tavallinen olo kaiken kaikkiaan.

kp22/dpo7 AL 36,47'C. Ihan kiva dippi, mutta tätä ei voi laskea chartiin mukaan. Heräsin täysin kuutamolla mittaamaan ja samalla kun mittari piippasi lukeman, havaihduin että naapurissahan roihuaa piharakennus. Soittaessani naapurille huomasin kellon olevan vasta 4:15 (naapuri ok, rakennus entinen). Eli luultavasti ei ole dipannut lämpö mihinkään. Kn ensin kaukana, sitten siirtyy keskivaiheille ja tuntuu nenänpäälle. Alakerta kuiva ja napakka. Olo kaikin puolin oireeton, pl. rintojen turvotus. Jos vielä pari päivää sitten kävi mielessä tärpin mahdollisuus, ei sitä enää ole.

kp23/dpo8 AL 36,55'C. Normaali olo, mitä nyt mieli täysin vuoristorataa ja sen huomaa kyllä lämpökäppyrästäkin. Kn HS/HM. Alakerta lähes kuiva, hieman eilistä pehmeämpi. Vähän alavatsakrampin tapaista aamupäivällä.

kp24/dpo9 AL 36,66'C. Kn Kn MM, vv lähtee lisääntymään. Nännien arkuus kaikkoaa.

kp25/dpo10 AL 36,52'C. Kn MF, vv lisääntyy. Ei-herkkä One step nega. Katseet ensi kiertoon.

kp26/dpo11 AL 36,69'C. Kn HS/MM, vv:n tulo hieman tasoittuu.

kp27/dpo12 Aamulämpö jäi mittaamatta. Vv:n tulo tasoittunut, rinnat normaalihkon oloiset.

kp28/dpo13 AL 36,65'C. Aamulämpö ei olekaan vielä tippunut? Kn HS, vv edelleen cream, selkeästi kuivaa kautta enemmän, alakerta pehmeä. Testaisin varuilta, jos ois testejä, mut eipä oo enkä kyllä lähde ostamaankaan, koska niin paljoa en luota positiivisen mahdollisuuteen :D

kp29/dpo14 AL 36,57'C. Mutta en oo varma kellojen siirron takia miten relevantti tuo lukema on. Mittasin eka kolmelta ja lähes sama tulos oli sitten viideltä, mut mitä lie se kello oli oikeasti. Menkkamaisia kramppeja. Eiköhän ala ihan kohta. Alakerta kuiva, mutta koostumus cream, kn HS/HM.

kp30/dpo15 AL 36,83'C. MITÄ VITT?! Hei rakas kroppa nyt ei ole oikea aika pelleillä lämpöjen kanssa :( yöllä oli hirmuinen hiki, ajattelin että lämmöt tuli alas, ei ylös? Menkkakramppailee enempi vähempi koko ajan, välillä kipeästikin. Aamulla vähän paha olo, koska oli niin nälkä, myöhemmin kuvotus ja päänsärky ottaa vallan. Kipeä ja kuumeinen olo, joka pahenee iltaa kohti. Kn HS/HM.

Tein aamulla reilu puolen tunnin pidätyksellä töissä rfsu:n testin. Mitä ihmettä, heti tuli toinen viiva !? Kävin ruokkiksella hakemassa apteekin ultran ja oli toinen viiva juu, mutta haalea, pregcheckin liuska positiivisen alulle näyttää sekin! Missä vaiheessa mulla on kyytiläinen tullut matkaan?! 😱


Ei ole kiinnittymisdippiä nähtävillä ja dpo10 tuli tyylipuhdas nega! Tosi vaikea uskoa tällä hetkellä, mitä näen testeissä (tärinänkin vuoksi :D). Onko tämä plussa - ihan oikea plussa? Ehkä huomisaamuna toinen apteekin ultra ja pc:n liuska kertoo paremmin totuuden, missä mennään. Tekisi mieli itkeä ilosta ja huutaa onnesta, mutta en uskalla. En kerro edes miehelle.

kp31/dpo16 AL 36,60'C. Olisi pitänyt varmaan jättää mittaamatta. Heräsin yhden maita yöllä ja mittasin, oli 36,44'C. Kun sitten viideltä nousin ylös normaaliaikaan, oli lämpö saman verran. En halunnut uskoa, joten mittasin heti perään uudestaan. Tuo on siis aamun paras tulos ja silti pari kymmenystä alle eilisen lämmön.

Edelleen yllättävän heikot positiiviset pc:ssä ja ultrassa aamun ekasta pissasta. Tokihan testit eivät ole suoraan verrannollisia eilisiin, koska eiliset tehty eri aikaan ja vähemmästä pidättämisestä, mut.. luulis olevan tänään selkeästi vahvemmat kuin eiliset? Rfsu - joka testattu about samoissa olosuhteissa kuin eilinen - on sentään eilistä selkeämpi vahvempi. Mua pelottaa. Vaikka heti herätessä ihan vähän kuvottaa ja on pala kurkussa. Laitoin digit tilaukseen ja ravistan itseäni kunnolla. Nyt ei ole aika (yli)analysoida ja dramatisoida. 

Todella sekavat tunteet. Ensin kädet tärisi ja hymyilin, sitten iski heti perään pelko, epäusko, onnellisuus. Toisaalta kiitollisuus ja toisaalta kaipuu. Julkaisen tämän jo nyt, enkä jää odottelemaan lopputulosta, olkoon se sit mikä vaan. Viimeksi himmailin, peruutin ja välttelin. Ravisteltuani itseäni ajattelin peloistani huolimatta ottaa tyystin toisen taktiikan tällä kertaa, ihan jo tästä päivästä alkaen. Asioihin ei voi itse vaikuttaa, joten mitä sitä turhaan pidättelemään ja salaisuuksia säilömään, tai odottamaan aina vaan seuraavaan päivään. 

Menkat on siis myöhässä ja positiivisia raskaustestejä tehty.
Meille on tulossa rapu!  🦀💖
Kyytiläisen laskettu aika on laskureiden mukaan noin 10.7.2023.

8 kommenttia:

  1. Ihania uutisia, toivon että rapu pysyy matkassa mukana ja raskautesi sujuu hyvin loppuun saakka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ ja toivotaan parasta. Oli tosiaan hyvinkin positiivinen uutinen vaikka ihan puskista tulikin!

      Poista
  2. Mitä silmäni näkevätkään!!!!!! Plussa!!!!!!! Hurjasti onnea 💕 pidä pieni tiukasti kiinni!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !
Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostispämmin vuoksi, joten joskus kommentin
julkaisussa saattaa kestää, mutta jokainen kommentti julkaistaan ja jokaiseen vastataan.