tiistai 1. helmikuuta 2022

YK10, oireet oviksesta lähtien

Kuvia löytyy tästä kierrosta sitten reippaanlaisesti tutkittavaksi ja tulkittavaksi! Nyt on taas aika piinailun - tärppäisiköhän tarrasukkien kanssa? 

kp1-4 Menkat.

kp5 AL 35,96'C.

kp6 En mitannut aamulämpöä, kun havahduin hereille vartin välein ja torkuttelin varmaan kaksi tuntia.

kp7 AL 35,90'C.

kp8 AL 35,92'C.

kp9 AL 35,97'C. Ihan   j ä ä t  ä v ä   migreeni heti herätessä, joka lamaannutti täysin koko päiväksi, ei ole hetkeen näin pahaa kohtausta ollut.

kp10 Migreenin takia nukuin tänään ilman herätyskelloa ja pakkoa töihin, joten jätin mittaamatta aamulämmön. Ärsyttävä finni oikeaan poskeen. Seksiä

kp11 Koira perhana herätti pitkin yötä, mutta mittari näytti 35.92'C. Aloin testaamaan ovista, kun en yhtään nyt myöhästyneiden menkkojen takia tiedä milloin olisi tässä kierrossa ovulaation ajankohta. Yllättävä tulos - ovisplussa saattaa olla jopa jo huomenna! 😳 Toivotaan, ettei mies ole viikonloppuna rättiväsynyt... Hieman vetistä limailua, kn ylhäällä ja pehmeä, muttei mielestäni auki. IL 36,02'C. Olisko tänään dippi lämmöissä, kun iltalämpö noinkin matala? 

kp12 36,15'C, mutta.... Todella levottomasti nukuttu yö, heräilin koko ajan, eli luultavasti tuo lukema on ehkä hieman yläkanttiin. Merkkaan nyt kuitenkin. Kn kuten eilen, ylhäällä, pehmeä, olo kostea. Ovistesti oli haaleampi kuin eilen. Himottaa. 

kp13 Valvottiin kahteen asti yöllä, joten aamulämpö jäi ottamatta kokonaan. Kn kuten eilen, olo yhä vetisen kostea, mutta ei tule "alas asti" tänäänkään. Mut tiiättehän, semmonen kostee olotila kuitenkin. Ip:n ovistesti oli taas aika tumma, hmm? Mies näyttää ihan huippuseksikkäälle traktorilla ajaessaan ja mua hymyilyttää se miten syötävälle ukko näyttää! :D Seksiä

kp14 AL 36,10'C. Aika normi olo, kn niin kaukana etten yletä, mutta kostealle tuntuu. Ovistestit loppui eiliseen. Toivottavasti uudet tulisi mahdollisimman pian, sillä kaikki appit ja kalenterit näyttäisi oviksen ajankohdan olevan vasta muutaman päivän päästä, mikä ei ole mahdottomuus, koska en plussaa vielä ole saanut. Toisaalta lämmöt on jo hieman koholla.. Joko ovis meni (tullen ns. normaaliin aikaan, jos ei menkat olisi olleet himpun myöhässä), on tulossa tai jätti tulematta. 

kp15 AL 36,29'C, ehkä. Aamulla vähän menkkamaista kourimista alavatsalla. Kosteus "valahtaa pikkareihin asti" pitkin päivää ja iltapäivästä ihanan kainoa kananmunalimaa bongattu! Kn semipehmeä, ylhäällä ja avonaisen oloinen. Ehkä ovis onkin nyt just kohta! Testejä ei mailla halmeilla vieläkään, joten nyt menee arvailun piikkiin. Seksi jäi koska koiran kanssa päivystyksessä, eli tän kierron voi unohtaa kokonaan, pöh. Pakko muistaa nyt aamusta mitata lämmöt kuitenkin, koska FF:kään ei ole vielä merkannut ovista minnekään, että tapahtuuko se nopeana ovuloijana nyt yöllä.

kp16 AL 36,25'C. Ei mitään mainittavaa.

kp17 Hieman kramppaa menkkamaisesti silloin tällöin. 

kp18 AL 36,58'C. Korkea lämpö voi johtua huonosti nukutusta vähäunisesta yöstä.. Kramppaa sillon tällön, oon ihan kuitti töistä. FF laittaa oviksen olleen kp14, mutta jos poistan kp15 lämmön kun siinä kävi joku kämmi taas mittauksessa, FF laittaa oviksen katkoviivoin kp11:sta. Että en tiedä todellista oviksen ajan kohtaa tässä kierrossa. Tissit ihan aavistuksen turvonneet.

kp19 AL 36,28'C. No jopas nyt heittelee lämmöt. Tämä kierto on nyt vähän epäonnistunut lämpöjen mittailun suhteen, joten en jaksa stressata tätä kiertoa. Valmistaudun siis menkkohin :D keskellä alavatsaa hieman jotain kramppimaista tunnetta ajottain. Nännit ehkä vähän arat.

kp20 AL 36,45'C. Seksiä. Jotain nivus/alamahatuntemuksia ajottain.

kp21 AL 36,05'C. No nyt on hämärää touhua. Heräsin hiton aikaisin, mutta onhan tuo lämpö alhainen silti ja menee jopa alle coverlinen. Jos uskoisin raskauden mahdollisuuteen ja tähän lämpöön, niin voisi olla kiinnittymisdippi. Mutta koska oviskin saattoi olla koska vain enkä usko mahdollisuuksiin tässä kierrossa, niin voi enteillä myös menkkoja. Ja ihan älyttömän lyhyttä kiertoa. Ei tässä muuta voi, kuin seurailla. Nännit aavistuksen arat, samoin rintojen sivut. Jotain nivus/alamahatuntemuksia ajottain.

kp22 AL 36,51'C. No johan pomppas. Herkkä r-testi nega. Tissit kuten eilen. Jotain nivus/alamahatuntemuksia ajottain, mutta ei mitään kovin suurta tai dramaattista tunnetta.

kp23 AL 36,63'C. Herkkä r-testi törkeä viivanpaikka, joita nämä testit kuuleman mukaan antavat tiuhaan.. Tissit sivuista hieman arat, mutta vaikuttaisi enemmän lihaskivuilta kuin pms-arkuudelta. Epämääräiset nivus/alamahatuntemukset jatkuu silloin tällöin, ei mitenkään usein tai häiritsevästi.

kp24 AL 36,41'C, hiton aikainen töihin herääminen vaikuttanee. Nännit vähän herkät, tissit ei tunnu ihan niin turvonneille. Herkkä r-testi törkeä viivanpaikka

kp25 (ehkä dpo11) Aamulämpö jäi mittaamatta, one step näytti edelleen törkeää viivanpaikkaa. Sit ajattelin, että teempä tunnin pidätyksellä tuon Clearbluen raskaustestin. Ja mitä hittoa! Heti piirtyi pystyviiva, eli siis plussa! Olo ei ole yhtään sellainen, että olisi raskaana - ennemminkin niin päin, että menkat tulossa, koska tissitkin ihan löllöt, valkovuotoa tulee ihan lorahtelemalla ja koko alapää aivan pehmeä. Menkkamaisia kramppeja ja nippailuja. IL 37,10'C, vaikka välillä on tuskan hiki ja välillä vilu. 

Kaverin luona tein parin tunnin pidätyksellä häneltä rfsu:n 25mlu/ml herkkyydellä olevan testin, ja kyllä siihenkin heti selkeästi havaittava toinen punertava viiva piirtyi. En oikein tiedä miten reagoida - ilon kyynelin, epäuskolla, naurulla, surulla että vasta näin aikaisessa kiertoa... epäilen ja pelkään kuitenkin jäävän kemialliseksi. Ei tuo one stepin 10mlu/ml herkkyyden testi vahvistu yhtään mihinkään. Rfsu päiväpissastakin oli tummempi kuin nämä one stepit. En tiedä mihin luottaa.

kp26 AL 36,63'C. Verratkaapa. One stepit ja niiden vahvistuminen ja sen jälkeen 3h pidätyksellä päiväpissasta Clearblue digital ! En uskalla silti hyppiä kattoon vielä, vaikka onnen kyyneleet tulikin silmiin, mutta kemiallisen mahdollisuus mietityttää sen verran pahasti takaraivossa, kun ei varsinaisesti oireita ole.. 

Niin paljon kuin haluaisin pomppia ilosta ja näyttää Clearbluen digitestiä kaikille, nyt on vasta kp26 ja niin vähäoireista, että en vaan uskalla. Alapää pehmeä, normaalia enemmän vv:tä ja kn kaukana jossain, tissit löllöt ja arat sivuista vain kunnolla kourimalla, menkkamainen kramppailu lisääntynyt.. viittaa enemmän menkkoihin kuin raskauteen. En tiedä juoksenko pissalla mahdollisen raskauden takia vai siksi, että olen juonut paljon. Jos en raskauden mahdollisuudesta tietäisi, en luultavasti noteeraisi ollenkaan, vaan laittaisin runsaan juomisen piikkiin.  IL 37,08'C

kp27 AL 36,80'C. Kn ainakin vielä kaukana ulottumattomissa. Pitäisi varmaan lopettaa sen sorkkiminen. Näin unta, että kerroin vanhemmille raskaudesta. Edesmennyt vanhempani hymyili ja sanoi tietävänsä. Tuijotan digitestiä aina vessassa käydessä, kunnes 24h testin teosta kuluu ja siinä ei lue enää mitään. Sitten ostin taas Clearbluen. Huomattavasti vahvistunut plussa toissa päiväiseen verrattuna. Mitä.

Onko tää siis ihan oikeasti totta? Ettei tämä olekaan kemiallinen? Miten on mahdollista, että nyt jo? Tässä iässä? Vaikka kerkesin välissä taas hermosauhujakin vedellä ihan urakalla? Vaikka on tullut lihottuakin? Vaikka rinnoissakaan ei yhtään mitään tuntemuksia? 

Mietin mahdollisia raskausoireitani. Finnejä tuli yks kaks joka paikkaan, ihan omituisiinkin, mutta ei mun iho ole paras ollut koskaan muutenkaan, joten en tiedä voiko sitä laskea oireeksi. Menkkamaiset krampit/vihlailut/nippailut/mitkälie.. ihan normaalia ennen menkkoja. Nyt on pari päivää ollut kuin perhosia vatsassa, mutta jos en mieti raskausmahdollisuuksia vaan keskityn vaikkapa töihin, niin en niitä tunne. 

Ei mulla ole mitään sellaista oiretta, joka viittaisi raskauteen! Tai ehkä pissattaa vähän normaalia enemmän, mutta toisalta olen juonutkin nyt muutakin kuin vaan kahvia. Ja ehkä öklötys uutta, mutta syön todella epäsäännöllisesti ja pitkillä väleillä muutenkin, että syy öklölle voi olla ihan sekin, kun tullut töitä painettua urakkavauhdilla syömättä.

Nukkumaan mennessä ihan selkeä hiki ja mittasain 36,71'C iltalämmöksi. Pelottaa.


kp28 AL 36,61'C, heräsin tosin jo reippaasti enenn kukonlaulua töihin ja yöuni todella katkonaista. Aamulämmön laskusuunta kuitenkin pelottaa.. Suojat mukana töihin kaiken varalta. Tänään ensimmäinen normaalin kierron "tätipäivä", dpo 14 - dpo 16 menossa, kiinnittymisestä 7 päivää. Tosi paha olo aina hetkittäin, kuin olisi tosi supernälkä, mutta syöminenkin vähän öklöttää. Rinnat tuntuu nyt ihan aavistuksen turvonneilta ja hieman aroilta, kun töissä otti osumaa niin oikein säikähdin miten kipeältä tuntuu. Nipistelee pitkin päivää. IL kaikkea 36,10-36,74'C:n välillä.. Lämmöt huolettaa.

kp29 AL 36,63'C. Tein taas toisenlaisen Clearbluen. Plussaa sekin näyttää. Tänään on ilmeisesti dpo 15 - dpo 17. Raskauslaskurin mukaan nyt on menossa rv 4+0. Nippailee, kusettaa, ällöttää tosi herkästi, nälkä ja nyt on nännit erityisesti kipeät.. Soitanko tänään neuvolaan, vai olisiko liian aikaista? Taidan soittaa torstaina, ei olekaan soittoaikaa aikaisemmin. Jännittää. Pelko keskenmenosta kuitenkin hieman laantuu.

Uskallan ehkä jo julkaista tämän yrityskierron tuloksen täällä blogissa. Uskottava kai se on. 
Olen raskaana ! 


6 kommenttia:

  1. Ihanaa!!!! Hurjasti onnea ja pienelle tarrasukkia matkaan! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Aivan käsittämätöntä, ei totta puhuen pysty ymmärtämään vieläkään. Toivottavasti tästä alkaa uusi jännittävä ja tuntematon ajanjakso elämässä ja tarrasukat pitävät loppuun saakka kiinni. ♥

      Poista
  2. Minkä merkkisiä ja herkkyyksiä nuo liuskat on? Lopputulos sinulla olikin ihan oikea raskaus ja vaikka hienoa vahvistumista liuskoissa näkyy, erikoista miten hailakkaa toista viivaa silti näyttää. Itse olisin viivanpaikoiksi veikannut noiden liuskojen perusteella kolmea ensimmäistä, vasta tuossa viimeisesä näkyy punaväriä. Mutta dpo 12 luulisi raskaustestissä näkyvän jo vahvemmin kaksi viivaa!
    Kiva blogi muuten!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo liuskaraskaustestit oli One step herkät (10mlu/ml), Clearbluen testit olivat viikkonäytöllinen, tarkka lukema ja fast and easy, ja rfsu:n testi oli helppo&nopea.

      Totta joo, herkät liuskaraskaustestit ei mitään leffaviivoja tosiaankaan antanut missään vaiheessa, mutta en muista että olisin koskaan niistä saanut ns. turhia viivoja vaikka itsekin aluksi viivanpaikoiksi luulin. Käsittääkseni en ole kokemukseni kanssa ainut, mutta olen myös lukenut paljon myös aivan turhista viivanpaikoista. Mut mielestäni hinta-laatusuhde on hyvä, toki ei voita digitestejä, mutta himoitestaajalle liuskat varmasti hyviä vaikkei leffaviivoja saisikaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi !
Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostispämmin vuoksi, joten joskus kommentin
julkaisussa saattaa kestää, mutta jokainen kommentti julkaistaan ja jokaiseen vastataan.