tiistai 4. tammikuuta 2022

YK 9, oireet oviksesta lähtien

Tässä hämmästyttävästi edenneessä kierrossa aloin vasta puolessa välin mittaamaan aamulämmöt, josta syystä DPO:t  jätän merkkaamatta. 

Ajoituksen onnistumisen suhteen tämä kierto on luultavasti todellisuudessa vasta nippa nappa yk4, vaikka takana onkin jo melkein vuosi. Mielestäni ei ole mitään järkeä laskea niitäkin kuukausia mukaan, kun seksiä on ollut viimeksi viikko ennen ja viikko jälkeen ovulaation. Ja onhan se nyt lohduttavampaa olla vasta yk4 kuin yk9.. 😅

Mutta tässäpä tämä kierto:

kp1-kp5 Menkat, aika normaalit. Kp4 seksiä.

kp6 - kp11 Ei mitään mainitsemisen arvoista, paitsi seksiä kp8 ja kp10. Himokkuus lisääntyy hiljakseen alkaen tuossa kp11.

kp12 seksiä, koska himottaa entistä enemmän.

kp13 Alan testaamaan ovulaatiota, aamupäivällä haalea kuin mikä, iltapäivällä selkeästi jo aamupäivää tummempi, kuitenkin haalea vielä. Tyypillinen väri 1-2 päivää ennen huippua.

kp14 Vielä iltapäivään asti himotti hullun lailla ja oli hyvinkin kirkasta limaa, mutta illaksi olot päättyi kuin seinään. Seksiä kuitenkin. Ovistestit ihan yhtä haaleita kuin kierron alussa. Voiko kaikki ovisoireet tulla, vaikka ovulaatiota ei tapahtuisikaan? Tyypillistä, että varmasti on ovuloimaton kierto just silloin kun pääsee näin hyvin touhuamaan.

kp15 AL 36,12'C. Alakerrassa totaalisen kuivaa, kunnes halut ja limat palasi takaisin! Ovulaatiotestitkin näyttivät jo roimasti tummempaa viivaa, eli olinkin liian aikaisessa. Veikkaan, että huomenna on sittenkin plussa.. Pakko testailla testit loppuun (uusia jo tuloillaan tietysti😋). Kohtuu hyvin pantu nyt menemään tähän saakka. Eli tänäänkin seksiä.

kp16 AL 36,37'C. Ei ihan luotettava asteluku, liian paljon muuttuvia tekijöitä ennen mittausta. Testit loppuivät aamupäivän testiin, mutta iltapäiväksi veikkaan ovisplussaa, sen verran hilkulla jo oli. Ainakin on ennakoitu hyvin, vaikka nyt tää seksi taas jääkin pakon edestä ja ihan pikkasen taas kriittiseen hetkeen.. eipähän nouse toiveet kovin korkeelle, heh. Hirmusia menkkamaksia kouristuksia puolesta päivästä iltaan saakka. 

kp17 AL 36,33'C. Nousin ylös jo klo 3:30 ja koirakin piti pitkin yötä hereillä. Ei niin satavarmasti kannata lämpöihin tässä kierrossa luottaa, mutta katsotaan saanko FF:n oviksen lämpöjen perusteella. Ketuttaa ja hermostuttaa (tupakoimattomuus).. melko juoksevaa valkovuotoa pikkareihin asti muutamaan otteeseen ja mahassa kourii koko päivän. Kävi mielessä, että voisiko ovulaatio vasta olla nyt.. perhana. Noh, ei tule ainakaan mielikuvituraskaussoireita, kun ei ole minkäänlaista uskoa tärppiin. 

kp18 AL 36,33'C, Fertility Friend kertoo pohdiskelevin katkoviivoin, että ovulaatio olisi ehkä tapahtunut eilen. Vielä arpoo sijaintia ja odottaa lisää aamulukuja.

kp19 AL 36,43'C. Voi johtua puuttuvista aamulämmöistä, mutta FF laittaa epäileväisin katkoviivoin ovulaation kp17:sta. 

kp20 AL 36,37'C. FF kertoo nyt olevansa varma, että lämpöjen perusteella ovulaatio tapahtui kp17 ja nyt olisi dpo3. En usko, että kahden ja kolmen päivän takaisilla seksikerroilla on mitään merkitystä, vaikka näinkin unta, että pissasin kaverin valmiiksi pissaamiin raskaustesteihin ja sain erittäin vahvat kaksi viivaa testiin. 

kp21 AL 36,35'C. Ei mitään oloja.

kp22 AL 36,62'C.  Joulupäivän "kunniaksi" pari pientä snapsia. Röyhtäilyä.

kp23 AL 36,61'C. Aamu alkaa röyhtäilyllä. Vasenta nivusta juilii aika terävästi menkkamaiseen tyyliin koko ajan. Lämpökäppyrä näyttää menevän samanlaisella kaaviolla kuin aina ennenkin, eli hyvin negamaisesti. Väsyttää. Unohdin iltalämmöt mitata kokonaan, näytti olevan. 36,79'C.

kp24 AL 36,51'CRöyhtäyttelee. Vasenta nivusta edelleen jäytää, tunne on läsnä koko ajan ja välillä hyvinkin voimakas. Väsyttää koko ajan. Huulet ruutikuivat. IL 36,93'C.

kp25 AL 36,59'C. Yöllä oli jopa vähän hiki nukkua (vaikka meillä rintamamiestalon yläkerrassa on talvisin vain +15'C :D). Nivuskipu enimmäkseen poissa. Huulet ruutikuivat. Röyhtäyttelee. Väsyttää. IL 37,10'C

kp26 AL 36,58'C. Ei-herkkä r-testi nega. Rinnat nyt hieman turvonneet. Yöllä oli hiki nukkua. Nukuin 10h ja silti väsyttää koko ajan. Huulet ruutikuivat. Hampaaseen ja päähän koskee. Röyhtäyttelee. IL 36,77'C. Epäilen aamuksi alhaista lämpötilaa joka taas ennustaa menkkoja 1-2 päivän päästä. Eli normaali kierto tuloillaan.

kp27 AL 36,46'C. Piti herätä todella aikaiseen töihin (3:00), joten voi olla että vaikuttaa lämpöön jonkun verran. Ei-herkkä r-testi nega. Silloin tällöin röyhtäyttelee.  IL 37,22'C, kurkku vähän karhea, huulet ruutikuivat, muutoin olo täysin normaali. KNtodella ja tuntui pehmeähkölle, paljohkosti vv:a.

kp28 AL 36,28'C. Eilisen kaltainen aikainen herätys joten lämpö ei ole varmaan paikkaansa pitävä täysin, mutta eiköhän silti alhainen aamulämpö jo kerro sen, miten tässä kierrossa käy. Huulet ruutikuivat. RöyhtäytteleeSeksiäIL 36,83'C. Yöllä hiki. (edit: FF sanoo, että tämä pvä olisi lutheal dip.)

kp29 AL 36,41'C. Herään normiaikaan. Ei-herkkä r-testi nega. Tissit vähän pinkeät ja nännitkin aavistuksen arat, mutta tosiaan niin pienen aavistuksen, että lähempänä kokonaisvaltaisesti olo on normaalia kuin epäilyttävämpää. Huulet ruutikuivat. Röyhtäyttelee aina syödessä ja juodessa. IL 37,10'C.


kp30 AL 36,65'C.. ooookkkei..? Ei menkkoja, ei-herkkä r-testi aamupvästä viivanpaikka. Kn kaaaaaaukana, huulet ruutikuivat... r-testi iltapäivästä haamun vaarivainaa ja ovistestikin plussa?! 😵 (kuvassa ei näy ovisplussaa, koska otin kuvan niin nopeasti, mutta plussaksi meni maksimiajan sisällä) Forumilla muutkin näki haalean haamun, eli ei kai edes kuviteltu.. Näetkö sinä jotain? Nivusissa juilii aaltoillen menkkamaisesti, joten jos jotain olikin, niin taisi olla korkeintaan yritys. IL 37,10'C, joka kuitenkin yöksi tipahtaa 36,22'C ja aivan jäätävä hiki iski tietysti sen myötä.

kp31 AL joko 36,40'C tai 36,55'C. Alhaisempi lukema otettu herätessäni klo 2 käydessäni pissalla - jolloin myös ei-herkkä r-testi nega - ja korkeampi on otettu lähempänä oikeaa aikaa n. klo 5:30 levottoman yön jäljiltä. Herpes huuleen (eli stressaan:)). Mies ärsyttää. Huulet rutikuivat ja röyhtäilyttää, nännit kipeät kokeiltaessa, mutta tissit löllöytyneet. Kn on niin kaukana edelleen, etten ole häntä päässyt koskettelemaan pitkään aikaan, mutta se vähä mitä yltin sormen päällä kokeilla, niin oli pehmeä. Vv:tä ei tartu about ollenkaan matkaan. Ulkomaiset sivustot kertovat, että kn:n tilanne kielisi alkuraskaudesta. Menkkamaisia kramppeja ja oloja aaltomaisesti pitkin päivää voimistuen illaksi ja yöksi ihan kamaliksi. Ota tästä nyt selvää! IL 37,12'C..


kp1 Oireet loppui ja vihdoinkin jotain tolkkua tähän kiertoon... lämmöt todellakin romahti ja klo 12 jälkeen alkoi tuhru joka voimistuu nopeasti juoksevaksi. Menkat oli siis ns. 3 pvää myöhässä keskiarvosta. FF:n mukaan tänään olisi ollut dpo15 jo, joten kyllähän kunnollinen raskaus olisi testeissä jo näkynyt joten negakierto ei yllättänyt, mutta. Ehkäpä oli kuitenkin kiinnittymisyritystä? Sen verran erikoisen epänormaalit oireet oli tässä kierrossa läsnä plus tuo haamuntapainen. 

Ensi yrityskiertoon tilaan kuitenkin taas vaihteeksi herkkiä r-testejä, koska mun hermo ei kestä tuollaisia epävarmaksi jättäviä tuloksia ilman, että testejä kuluu satatuhatta 😂 Seuraava ovis tosin saattaa mennä ohi miehen töiden vuoksi, että saas nähdä piinaillaanko 4 vai 8 viikon päästä seuraavan kerran.

4 kommenttia:

 1. Olipa jännittävä kierto! Jospa siellä oli kiinnittymisyritys, kun oireet olivat noin poikkeavat ja kierto venähti parilla päivällä 🙌😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisesti - oli kyllä niin epäilyttävä kierto ja hyvin edellisen kemiallisen kaltainen lopulta, vaikka ensin ajattelin, että ei mitään mahkuja. Ihanaa että jotain yrittää tapahtua ja noinkin pian! En tosin tiedä onko jatkuvista kemiallisista haittaa pidemmän päälle, mutta kyllä jo yritys saa hymyilyttämään!

   Poista
 2. Kyllä testissä jotain näkyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin selkeisiin viivanpaikkoihin ja negaoihin verrattuna tämä oli erilainen ja ovisplussan ilmestyminen todella outo tässä vaiheessa kiertoa, kun ennen on vain haamuillut oikean oviksen jälkeen!

   Poista

Kiitos kommentistasi !
Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostispämmin vuoksi, joten joskus kommentin
julkaisussa saattaa kestää, mutta jokainen kommentti julkaistaan ja jokaiseen vastataan.