torstai 1. syyskuuta 2022

YK5 - oireet oviksesta lähtien

kp1-5 Menkat, kolme päivää aika hurjat, kp4 vain vähän tuhrua ja pärjää ilman suojaa, mutta kp5 alkaa vuotelemaan hieman taas niin, että pitää laittaa suoja päiväksi. Lämpöjä en mitannut paitsi kp1, jolloin AL oli 36,26'C eli ihanan normaaleissa lukemissa. Kp5 Seksiä ♥

kp6  AL 36,15'C. Haluan kunnon ovislimat, joten aloitan juomaan verigreippimehua, kun ei pelkkiä greippimehuja tai greippejä löydy lähimainkaan. 2dl kai pitäisi päivässä juoda ovikseen asti. Tähtään siihen.

kp7 koira söi kuumemittarin.. eli nyt odoteltava aamulämmön mittausta siihen asti, että uusi tilaus Kotitestistä tulee. Arki rullaa, mies himottaa..  Seksiä ♥

kp8 Samat tuntemukset miehestä jatkuu.. eikös (veri)greippimehun pitänyt auttaa limailun eikä himokkuuden lisääntymiseen?? :D Seksiä ♥ 

kp9 Ei mitään.

kp10 Uusi kuumemittari tuli! Himottaa. Seksiä ♥ 

kp11 AL 36,07'C. Aloitan metsästämään ovisplussaa, vaikka ainakaan vielä ei ole ovikseen viittaavia limoja eikä limatulppia ja hullut himot jäi eiliseen, toivottavasti tulee vielä takaisin eikä kaikki häviä greipin myötä.

kp12/dpo-3 AL 36,06'C. Ihan snadisti tuli parilla vessakäynnillä li(i)maa pyyhkiessä, mutta vähemmän tuntemuksia kuin ennen verigreippiä. Merkkaan tämän päivän FF:n ensimmäiseksi watery-päiväksi, jolloin se alkaa tulkita hedelmällisiä päiviä. Kn HS (high, soft). Ovistesti aavistus tummenemaan päin. Luulen 3-4 pvän sisään tulevan. Toivottavasti vielä limat kerkeää mukaan, tai sit greippi ei vaan toimi mulla. 

kp13/dpo-2 AL 36,16'C. Snadisti aina pyyhkiessä li(i)maa, mutta siihen se jää. Ovistesti todella haalea ip, illaksi sentään vähän tummeni. Kn HS. Seksiä ♥ 

kp14/dpo-1 AL 36,14'C, heräsin tuntia aikaisemmin töihin. Kn HS ja ehkä vähän auki. Limat yks kaks selkeesti watery ja humpsahteli reilusti kerralla, himot korkealla, oikein kutkuttaa, ip ovistesti plussa, kramppailee. Ehkä greippimehussa olikin jotain perää?  Seksiä ♥ 

kp15/dpo0 AL 36,18'C ja tuntia aikaisempi herätys taas. Kn HSO (high, soft, open). Ei mitään limoja kuitenkaan. Aamun ovistesti hyvin vahva plussa, ip haaleampi, illalla taas tumma. Tänään dpo0, koska kohdunnapukkakin kunnolla auki? Himoja on, mutta aivan hurjat helteet, ei jaksa.

kp16/dpo1 AL 36,32'C, viimeisen tunnin nukuin hieman pätkien, koska oli pissahätä mutten jaksanut nousta vessaan. Särkylääkkeen vaativa päänsärky. Rinnat ja nännit meni selkeästi aroiksi, mutta ei nyt mitenkään superkipeiksi kuitenkaan. Voidemaista valkovuotoa.

kp17/dpo2 AL 36,59'C ja piti ihan pariin otteeseen kahtoa, että oikeesti jo nyt noin korkealla?! Voidemaista valkovuotoa. Kn HM. Rintojen arkuus hieman eilistä lievempää.

kp18/dpo3 AL 36,35'C. Mieli vaihtelee. Munarakkulasta tuli keltarauhanen ja hormonitasot vaihtui liian radikaalisti? Voidemaista valkovuotoa. Kn:kin vaihdellen HS ja MSM (medium, soft, medium). FF merkkaa kp15 ovispäiväksi eli nyt on siis dpo3. Rinnat arahkot jos kopeloin. Nukuin päikkärit, väsyttää.

kp19/dpo4 AL 36,47'C. Vähän tahattomasti innostun, koska tällä hetkellä menee niin plussakierron mukaisesti lämmöt, päivän viiveellä yks yhteen. Hieman päätä jomottaa. Kn MM. Ihan aavistuksen vetisen oloinen alakerta, mutta lähinnä vain tunne ja luultavasti en tähänkään kiinnittäisi normaalisti huomiota. Punaviiniä pari senttiä - kaikki keinot käyttöön nyt kun kerrankin tilaisuus 😉söin pakastekinkkupiirakoita ja meni vesiripulille.. Kramppimaista kipua/jomotusta alavatsalla varmaan tuosta paskomisesta :D

kp20/dpo5 AL 36,59'C. Yöllä heräsin yks kaks siihen, että meinasin oksentaa ja niin teinkin vessaan juostuani, lisäksi suolen kurina ja vesiripulikin jatkui. Oli kaiken kaikkiaan tosi huono olo yöllä ja pahoinvointi jatkui koko päivän. Ruokamyrkytys piirakoista? Närästys? Kramppimaista kipua/jomotusta ajottain alavatsalla, mutta laittaisin ne vatsaoireiden piikkiin. Kn HS, vv voidemaista edelleen. Ei nyt mitenkään merkittävästi edelleenkään, mutta ei ihan normaali kuiva kausikaan jolloin olen oikeasti kuin sahara. Punaviiniä.

kp21/dpo6 AL 36,52'C. Se vaihe kierrossa, että en usko lainkaan tärpin mahdollisuuteen. Kn MF (medium, firm) oikeastaan koko ajan. Vv vetisempää voidemaista, vähenemään päin vaikkei sitä olekaan mitenkään reilusti ollutkaan koko aikana. Kaikki vituttanut koko ajan, dpo3:sta lähtien, ja sama tuntuu olevan koko ajan. Hormonitasojen vaihtelu varmaan tekee sen. Lievä ällötys jatkuu. Punaviiniä.

kp22/dpo7 AL 36,36'C. Dippi tuli, mutta liekö riittävä kiinnittymisyritykseen. Tissit oviksen jälkeiseen tapaansa edelleen raskaat ja runsaan oloiset, vv jopa "kuivunut kasaan". Kn vaihdellen MM tai HS. Vähän jotain alavatsatuntemusta - en osaa kuvailla. Ei nippailua eikä kramppailua, mutta vähän sinne päin. Ihan kuin olisi valavatsa kipeä, vähän kuin olisi menkat alkamassa ja hieman kuin myoomat repisi, mutta ei mitään näistä sitten kuitenkaan. Kroppa täysin jumissa eilisestä  rankasta työpäivästä.

kp23/dpo8 AL 36,46'C. Heräsin 30min aikaisemmin, ehkä siksi nousu jäi huonoksi, tai sitten ei. Ei oikeastaan mitään oireita. One step tunnin pidätyksellä viivanpaikka maksimissaan, iltapäivästä selkeästi vahvempi, mutta ehkä ennemminkin harmaa viivanpaikka kuin punertava haamu. Ei kuitenkaan selkeän tyylipuhdas nega. Kn enimmäkseen MM.

kp24/dpo9 AL 36,62'C. Aamun testi viivanpaikka/haamu. Ihan järjetön ketutus. Hieman lisääntynyt valkovuoto, sellaista vähän vetistä, alushousut oli ihan vähän mutta kuitenkin selkeästi kastunut ja välillä tuntui, kuin olisi saippuakupla poksahtanut alushousuihin, heh.. Töissä huomasin, että rinnat muuttui selkeästi aroiksi ja nännit myös, mutta päivän mittaan arkuus laantuu. Kn MM/HS. 

kp25/dpo10 AL 36,75'C. Aamun testi viivanpaikka/haamu edelleen. Alakerta pehmeä, kn aika pehmeä myös, hieman voidemaista vv:tä. Alan odottamaan tätiä.

kp26/dpo11 AL 36,66'C. Alan erittäin vahvasti epäilemään kiinnittymisyritystä, sillä edelleen testi hyvin hailakka viivanpaikka/haamu, jonka saa ehkä nippa nappa kuvaan ikuistettua, riippuen katsojasta.. Hyvin vahva flashback - tämä kiertohan on kuin yrityskierto 9. Olo tänään normaali, joten hormonisekoilutkin loppuivat.

kp27/dpo12 AL 36,36'C vain, joten todellakin katseet ensi kiertoon. Katselin noita tähän mennessä' tehtyjä testejä uudestaan ja erittäin vahva epäilys kiinnittymisyrityksestä, koska tein testejä eri paketeistakin ja jokainen antoi jotain hailuraa, joka tosin ei oikein kameraan edes tarttunut. Vaikka ko. testit aika surkeita ovatkin plussaa antamaan, niin koskaan ikinä ne ei ole antanut turhaan ylimääräisiä viivoja. Kn HM/F (high, medium/firm). Hetkittäin kramppailee hyvin menkkamaisesti ja tuntuu, että jotain valahtaa housuihin, vaikka jääkin vain tunteeksi.  Seksiä ♥ 

kp28/dpo13 AL 36,47'C. Kramppailee menkkamaisesti pitkin päivää välillä erittäinkin voimakkaasti. Vv runsastunut, alakerta hyvin valmiina uuteen kiertoon. Kn HS ensin ja myöhemmin MF.

kp29/dpo14 Olin satavarma eilisistä kramppailuista, että tänään alkaa uusi kierto, joten en mitannut edes lämpöä, mutta ei vieläkään. Ärsyttävää. Seksiä ♥ josko alkaisi hanat vuotamaan vihdoinkin.

kp30 -> kp1 En mitannut lämpöjä, koska viikkovapaa ja heräsin myöhemmin. Vihdoin menkat! Alan kyllä epäilemään, että voisko FF olla väärässä ja ovis olisikin ollut kp16, jolloin oli kn HSO viimeisen kerran? Toki aivan normaalin mittaisissa kiertopäivissä mennään yhä, mutta jäimpähän miettimään.

Jatkan uudessa kierrossa (veri)greippimehun juomista, sen verran jäi kiinnostamaan sen todellinen vaikutus, onko onko sitä minulla vai ei. Onko muilla ollut greippimehulla toivottavaa vaikutusta ovikseen ja limoihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !
Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostispämmin vuoksi, joten joskus kommentin
julkaisussa saattaa kestää, mutta jokainen kommentti julkaistaan ja jokaiseen vastataan.