sunnuntai 2. lokakuuta 2022

Yk6 - oireet oviksesta lähtien

Kp1-kp5 Menkat, jotka ovat normaalista poiketen kohtuulliset! Todella harvinaista herkkua! Aamulämmöt pyörii plus miinus 36,20'C tienoilla, eli normaali lämpö! Kp5 aloitan juomaan (veri)greippimehua, sattui sopivasti tarjouksessa olevan kaksi yhden hinnalla. Seksiä ♥

kp6 AL 36,21'C.

kp7 AL 36,15'C. Ihan sairaat himot ja limat, seksiä ♥ voiskohan olla, että verigreippimehu auttaa vihdoinkin..? Nyt heräsi mielenkiinto tosissaan sen tehoon. 

kp8 AL 36,15'C.

kp9 AL 35,99'C.

kp10 AL 36,14'C.

kp11 AL 36,15'C. Limatulppa irtosi  ja jonkin aikaa vv tosi runsasta ja hyytelömäistä, sen jälkeen kosteusvoidemaista ja sitä on selkeästi normaalikuivuuteen verrattuna hieman enemmän. Greippimehun ansiosta? 👀 Kn MM (medium, medium). Himottaa. Mies flunssassa, eli saa nähdä irtoaako siitä mitään lähempänä ovista..

kp12 AL 36,13'C. Kn alhaalla ja yhtä kova kuin nenänpää. Hieman tuntuu kosteutta alapäässä, vv liimamaista pyyhkiessä, mutta ei kuitenkaan selkeää limaa vaikkakaan ei selkeästi kuivaakaan. Alapäätä himottaa, korvien välissä ketuttaa :D En aio testata ovisplussaa testeillä tässä kierrossa!  Seksiä ♥ 

kp13/dpo-2 AL 36,14'C. Kn HS, himottaa, vv vetisempää, mutta ei tule ns. alas asti. Aika normaali tilanne sit kuitenkin limojen suhteen, mutta jatkan greippimehulla edelleen. 

kp14/dpo-1 AL 36,10'C. Kn HS, mielestäni auki/aukeamassa. Hirmuinen himotus. Vv vetistä, ei kuitenkaan ihan alas asti tule, mutta ei ihan normaali saharakaan. Seksiä ♥

kp15/dpo0 AL 35,86 tai 36,01'C. Ensimmäinen tuntui niin alhaiselle, että mittasin heti perään toisen kerran. Merkkasin FF:n aamun toisen lukeman. Oisko tänään dpo0? Kn HS ja aika aukinaisen oloinen, koko alakerta tosi pehmeä ja jotain egg whiten kaltaista kyllä tuntuisi olevan. Seksiä ♥

kp16/dpo1 AL 36,22'C. Ehkä ovis on sittenkin tänään, koska oviskipuja ja edelleen himottaa. Kn HS, mutta niin ylhäällä, että on hankala sanoa aukinaisuudesta mitään. Merkkaan vielä FF:n HSO. Toivotaan, että sieltä joku eilinen eräjormaileva simppa on jäänyt odottelemaan tätä päivää ja löytänyt kohteensa.

On todettava huhupuheet greippimehusta ainakin omalla kohdalla paikkansa pitäviksi, koska (veri)greippimehu tosiaan ainakin minulla auttaa! Ei mitään sadan prosentin nousua limailussa ole ollut, mutta kyllä sanoisin että enemmän ja selkeämmin on niin limoja, himoja kuin vahvempia ovistuntemuksiakin. Jos ei tästä kierrosta tärppiä tule, niin greippimehun lipitys jatkuu ehdottomasti.

kp17/dpo2 AL 36,27'C. Kn todella kaukana ja hyvin pehmeä, mutta mielestäni kiinni, vv on selkeästi cream, eli kosteusvoidemainen. Punaviiniä. Epäilen, että ovis oli oikeasti nyt ja FF oli väärässä.

kp18/dpo3 AL 36,44'C. FF arpoo oviksen paikkaa koko ajan, siirrelen sitä kp15 ja kp17 välillä, jättäen sen nyt jälkimmäiseen. Rinnat ja nännit meni  aroiksi.  Kn hs, vv kosteusvoidemaista. Punaviiniä.

kp19/dpo4 AL 36,38'C. Rinnat ja nännit arat. Kaiken maailman nippailua ja tuikkimista ja hentoa kramppia lähinnä oikealla nivusessa. Kn hs, vv kosteusvoidemaista. Seksiä ♥  Punaviiniä.

kp20/dpo5 AL 36,41'C. Kn MM, alapää kuivumaan päin selkeästi. Rinnat arahkot ja tuntuu pinkeämmälle, myös nännit arat. FF siirti taas oviksen nyt kp15:sta, mutta ei enää liikuttele sitä vaikka testailisin jatkoon mitä tahansa lämpöjä, joten merkkaan dpo0:ksi sen. Punaviiniä, mutta se loppui nyt.

kp21/dpo6 AL 36,52'C. Alakerta kuiva ihan selkeästi. Kn HS. Rinnat tuntuu turvonneilta, nännitkin arat, mutta rintojen arkuus vähentynyt hieman.

kp22/dpo7 AL 36,63'C - joskin nukuin torkkuen aamuyön ja heräsin tavallisesta poiketen 40min myöhemmin, joten ehkä kymmenyksen normaalia korkeampi lämpö. Aika lailla tyypillisen negakierron näköinen käppyrä tällä hetkellä.. Kn HS/MM, vv hieman lisääntynyt eilisestä, alushousuihin asti tuntui tulevan pientä kosteutta. Alakerta pehmeähkön oloinen, ei ainakaan tyypillisen ruutikuiva ja joustamaton. Nännit hieman arat.

kp23/dpo8 AL 36,81'C! Yöllä oli ihan hervoton hiki, olin jopa ilman peittoa, vaikka sisälämpötila nippa nappa +18. Loppupäivän olikin sitten kylymä ihan koko ajan. Kn kaukana, mutta medium tai jopa kova. Ihan aavistus kirkkaan oloista vv:tä holahti niin, että ihan vähän kastui alushousut. Mutta kuitenkin pääasiassa kuivaa, vaikka alakerta tuntuu pehmeähkölle. Nännit kipeämmät eilisestä. En osaa sanoa onko rinnat vähän taas arat, vaiko rintalihakset. 

Kp24/dpo9 AL 36,71'C. Todella levottomasti nukuttu yö takana tosin. Kn HS, vv:n osalta kuivaa lähinnä. Nännien arkuus jatkuu, ei muuta mainittavaa. Viluttaa.

kp25/dpo10 AL 36,69'C. Laskemaan päin, eiköhän kierto ala olla taputeltu pikku hiljaa. Yöllä vähän hiki taas. Kn HS, vv:n osalta kuivaa lähinnä. Nännien arkuus jatkuu, ei muuta mainittavaa.

kp26/dpo11 AL 36,46'C  eli menkat alkaa ihan kohta. Kaikki vähäisetkin oireet poissa, mielikin muuttui aaltoilevasta normaaliksi.

kp27/dpo12 Aamulämpöä en edes mitannut, hieman vv lisääntynyt, kn HS, nännit taas hieman arat.

kp28/dpo13 AL 36,60'C. Jaa, kuis se nyt noin pomppas? Noh, mitään oireita ei ole, toisaalta ei mitään menkkoihin liittyvääkään.  Seksiä ♥

kp29/dpo14 AL 36,38'C. Nyt selkenee kierron lopputulos. Nännit arat, vv lisääntyy.

kp30/dpo15 AL 36,42'C. Kramppailee.

kp31/dpo16 AL 36,24'C. Illalla alkaa ihan snadisti tuhruamaan.

kp32/dpo17 → kp1 Koira söi taas mittarin, joten sopivasti uuteen kiertoon 😏

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !
Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostispämmin vuoksi, joten joskus kommentin
julkaisussa saattaa kestää, mutta jokainen kommentti julkaistaan ja jokaiseen vastataan.