sunnuntai 7. elokuuta 2022

YK4 - oireet oviksesta lähtien

kp1-5 Menkat, kolme päivää aika jäätävät ja loppuaika tuhrua. kp5 Seksiä ♥

kp6  AL 36,20'C.

kp7 AL 36,09'C.

kp8 AL 36,10'C. Seksiä ♥

kp9 AL 36,21'C.

kp10 AL 35,77'C, mutta en merkanut FF:n, koska oli mitattu klo 3:40.

kp11/dpo-3 AL 36,02'C. Paristi aiemmin törmännyt tähän ilmiöön mikä taas tapahtui, että ihan selkee jellymainen limatulppa irtoaa ja alkaa limailu. Erittäin vienoa limailu taas, hyvä jos taas huomaa.. Himot heräilee. Kn HM (high, medium). Alan testailemaan ovista. Seksiä ♥

kp12/dpo-2 AL 36,27'C. Ei oikeastaan huomaa, että olisi ovis ihan kohta varmaan. Kn HM.

kp13/dpo-1 AL 36,16'C. Nyt vähän taas tuntuu kosteutta ja taas haluja, illalla ovistesti just ja just plussa, yöllä varmaan huippu? Seksiä ♥

kp14/dpo0 AL 36,08'C. Luulen että tänään on ovis. Kn HSO (high, soft, open) ja vaikka aamulla testit vähän haaleni eilisiltaan nähden, illasta tuli kunnon kirkuva plussa. O-testit loppui siihen. Seksiä ♥

kp15/dpo1 AL 36,15'C. Illalla tuntuu taas, että onko sittenkin ovis nyt koska kn HSO, vaikka päivällä oli HM (high, medium). Alapää pehmeä ja vv:tä tarttuu sormeen selkeästi. Todella onneton limailu tässä kierrossa joka tapauksessa, tähän pitäisi saada muutos 😬 talletteluja on nyt vähintään dpo-1, -dpo2 ja dpo-4 tai parhaimmillaan dpo0, dpo1 ja dpo-3. Intercourse timing kertookin, että vihdoinkin tulos very high!

kp16/dpo2 AL 36,18'C. Kn kaikkea MM (medium, medium) ja HS välillä, mutta mielestäni selkeästi kiinni. Alapää edelleen pehmeä ja voidemaista vv:tä yhä. Hieman himottaa. 

kp17/dpo3 AL 36,36'C. Todella elävät unet. Kn HS, alapää pehmeä ja voidemaista vv:tä tarttuu. Olo hieman vetisen oloinen, mutta mitään ei tule alas asti. Hieman alaselkäsärkyä. En osaa sanoa onko lievää jomotusta, kramppailua, nippailua vai mitä muniksien ja kohdun seudulla, mutta jotain tuntemuksia. Rinnat hieman turvonneet ja kipeytyvät enemmän päivän mittaan, lisäksi nännit aavistuksen arat. Progesteroni on siis ilmeisesti tänään lähtenyt nousuun. Countdown to pregnancy nostaa raskauden mahdollisuuden mahikset jo nyt 20% averagesta 23,1%. Seksiä ♥

kp18/dpo4 AL 36,41'C. Rinnat painavat, arat, samoiten nännit, aamusta asti "pitkät päällä". Kn HS, kuivempaa eiliseen verrattuna. Alaselkäsärky jatkuu. Oon iltapäivästä alkaen aivan naatti ja painun hyvissä ajoin jo nukkumaan, varmaan tää hirmunen helle vei voimat. Yöllä herättävä pissalle.

kp19/dpo5 AL 36,57'C, mutta yöllä oli todella kuuma. Eiliset "oireet" jatkuu, eli kn HS, alaselkäsärky, rinnat painavat, vähän arat, kuten myös nännit, mutta kaikki vähän eilistä lievempänä. Countdown to pregnancy nostaa mahdollisuudet joka tapauksessa 22,8%. Yöllä herättävä pissalle.

kp20/dpo6 AL 36,78'C, luulen johtuneen levottomasta yöstä. Alaselkä edelleen läsnä, rinnat painavahkot ja vähän arat, kuten nännit. Mielestäni suurin kipu oli pari päivää sitten, sen jälkeen laantunut, paitsi selkäsärky. Kn HS, vv:n suhteen kuivaksi meni. Yöllä oli vähän paha olo, aamulla jopa oksetti kun söin peltileipää jonka juusto ei ollutkaan täysin sulanut. Nyt en sitten voi syödä sitä ollenkaan, koska suu sai traumat siitä tuntumasta ja oksettaa pelkkä ajatuskin :D Seksiä ♥

kp21/dpo7 AL 36,53'C. Yöllä klo 1 herätty pissalle. Rinnat painavat, arkuus vähenee entisestään. Kn MM.

kp22/dpo8 AL 36,62'C. Heräsin yöllä taas klo 1 pissalle. Koko aamupäivän huimasi aivan hulluna - meinasi vintti pimetä moneen otteeseen. Lihaskipumaisia kramppailun kaltaisia tuntemuksia alavatsalla. Rinnat painavat, mutta erittäin kopelointikelpoiset, eli ei arkuutta. Kn MM.

kp23/dpo9 AL 36,43'C. Yöllä herätty taas pissalle about samaan aikaankin. Kn MS. Rinnat painavat. Alkaa vahvistumaan tunne, että katse seuraavaan kiertoon.

kp24/dpo10 AL 36,47'C. Jep, seuraava kierto alkaa piakkoin. Naama alkaa kukkimaan, ei mitään rintojen turvotusta enempää. Turha testata, mutta testaan kuitenkin - selkeää negaa tuli r-testissä.

kp25/dpo11 AL 36,41'C.

kp25/dpo12 En herännyt mittaamaan, mutta eiköhän samoissa lukemissa ole. Vähän nippailee, rinnat turvoksissa. Täysin normaalia siis.

kp26/dpo13 En jaksanut herätä mittaamaan, niin hyvät unet oli kesken. Vv hieman lisääntyy. Ei mitään mainittavaa, nuo isot finnit vetuttaa, muutoin tavallinen olo ja rinnat yhä turvoksissa. Huomasin just, että semmonen perus pieni lämpödippi puuttui tässä kierrossa.

kp27/dpo14 Vv lisääntynyt ja rinnat turpeat yhä, ei muuta.

kp28/dpo15 AL 36,47'C ja testaan puhtaan negan. Vv lisääntyy, enteilee menkkoja. 

kp29/dpo16 AL 36,32'C ja silloin tällöin hieman menkkakramppailee, vv lisääntyy. Kn HS. Kierto tuntuu jostain syystä pitkälle vaikka ihan normaalimittainen onkin 😂 Jäin miettimään, että olisiko ovis voinut sittenkin olla kaksi päivää myöhemmin - vaikka oireet puolesta puhuisi muuta - koska lämmöt ei noussut sitten yhtään.? Äh, en edes halua jäädä miettimään asiaa enempää, koska oli ihan mukava ja hyvin onnistunut stressitön kierto, vaikka lopputulos ei plussa ollutkaan.

kp30 → kp1 AL 36,26'C ja hissun kissun lähtee menkat alkamaan ollen illalla jo runsaat. Yk5 startatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !
Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostispämmin vuoksi, joten joskus kommentin
julkaisussa saattaa kestää, mutta jokainen kommentti julkaistaan ja jokaiseen vastataan.