torstai 16. joulukuuta 2021

Tauon jälkeen uuteen yritykseen

Läheisen yllättävä poismeno laittoi pasmat niin sekaisin, että vauvan yrittäminen jäi aivan tyystin sivuun lähes kolmeksi kuukaudeksi. Samoiten blogi. Pahoittelut siitä.

Seurasin kaikesta huolimatta missä vaiheessa kiertoa olin menossa, mutta ovulaatiota tikuttaessa - olen jo aika haka siinä, eikä testejä mene tyyliin sata, vaan riittää 2-4 per kierto - totesin, että mies on aina työreissulla juuri ovulaation aikaan, joten olkoot. Jaksanut edes lämpöjäkään mitata, ei vaan kiinnostanut.

Seksin harrastaminenkin oli naurettavan vähäistä tässä kolmen kuukauden aikana. Nyt koitellaan herätellä himoja ja haluja uudestaan. Ärsyttää, kun joskus seksin aloittamiseen tulee tietynlainen kynnys, jos pääsee väli edelliskerrasta venähtämään esim. töiden vuoksi. Onneksi kynnys oli tälläkin kertaa tarpeeksi matala ylitettäväksi, ja olemme panneet hanakasti menemään, ehhehe. 

Ratkesin tauon aikana myös tupakoimaan korsteenin lailla taas. Kunnes huomasin ohisivussa kiertoni lyhentyneen 27 päivään, joten menin Googleen, joka oli virhe. Diagnosoin itselläni esivaihdevuosien alkaneen. Säikähdin, joten nyt yritän taas olla ilman tupakkaa. Yritän selvitä hullusta huimauksesta, levottomista jaloista ja välttää räjähtämistä, vaikka räjähdystutka onkin naurettavan herkällä. Vaihdevuodet ei kuitenkaan kiinnostaisi vielä, vaikka täytänkin ihan näinä päivinä jo 33 vuotta.

Elämääni vaivasi siis ihan kunnon first world problemsit. Vauvansaannin edellytykset olleet niin otolliset, että oikein naurattaisi, jos ei vähän suoraan sanottuna vituttaisi. Kaveri sentään teki positiivisen raskaustestin yli kahden vuoden yrittämisen jälkeen ja vaikka olen hieman kateellinen, olen samalla äärimmäisen onnellinen heidän puolestaan.

Alan kaikesta huolimatta tai juuri siksi hissukseen heräillä tähän maailmaan, kuten tästä peruspessimistisestä sävystä ehkä saattaa aistia.. 😆 Yritetään siis palailla sekä projektin että bloginkin pariin.

klikkaa tästä kuvan tekijänoikeuksiin

Ihan kohta on joulu, joten lupasin loppuvuoden hengittää vain rauhallisesti ja nauttia. En tiedä tosin siitä rauhallisuudesta.. ovulaatio mahdollisesti kerrankin perjantai-lauantai välillä, eikä lauantai-sunnuntai välisenä yönä, ja kerrankin mies on ollut ja on paikalla oikeaan aikaan! Pitkästä aikaa on siis menossa kierto, jossa voi sanoa yrittäneensä oikeaan aikaan, joten pakko vähän täpinöidä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !
Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostispämmin vuoksi, joten joskus kommentin
julkaisussa saattaa kestää, mutta jokainen kommentti julkaistaan ja jokaiseen vastataan.