perjantai 24. syyskuuta 2021

YK6, oireet oviksesta lähtien

Yrityskerta nro 6. Tai noh, todellisuudessa _ehkä_ kolmas, jos laskee siitä, montako kertaa oikeasti olisi mitään mahdollisuuksia raskautumiseen. Tosin tällä hetkellä en ehkä laskisi yrityskertoja laisinkaan, koska jos ei edes osu ovulaation kohdalle saati bongaa sitä, eikai sitä yrittämiseksi voi sanoa silloin..  

Liityin muuten vau.fi:n foorumiin. Alkaa olla vakavaa 😆

Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta, tässä tämä kierto itsetutkiskeluineen: 

kp1 - kp5 Aluksi rusehtavaa ja v.punaista tuhrua, joka voimistuu selkeästi alkuun limaiseksi menkkavereksi. Kp2 runsas vuoto, kp1 sekä kp3-5 tuhrua ajottain enimmäkseen. Kp4 seksiä.

kp6 AL 36,28'C. IL 36,72'C. Seksiä

kp7 AL 36,25'CIL 36,66'C. 

kp8 AL 36,18'CIL 36,65'C. Alan testaamaan ovista, koska en tosiaan tiedä yhtään enää, missä vaiheessa ovis olisi tai onko sitä edes. Testaan aamuisin 2h heräämisestä noin klo 6 sekä töiden jälkeen noin klo 16. Läväytän kuvan siinä vaiheessa, kun/jos löydän ovisplussan. Himot hieman noususuhdanteessa.

kp9 AL 36,25'C. IL 36,68'CSeksiä

kp10 AL 35,99'C. IL 36,66'C. Ei mitään mainittavaa.

kp11 AL 36,06'C. IL 36,62'C. Vieno limailu ja himot alkaa - mukava tuntea taas varsinkin limoja.

kp12 AL 36,00C. IL 36,58'C. Vieno kirkas limailu jatkuu. Haluttaisikin, kutkuttaa oikein. Mies tietty toisella paikkakunnalla.. ovistesteistä ei saa mitään selkoa tulevaisuudesta, aika tasavahvaa. Saatan olla tulossa kipeäksi, kiitos vilustumisen, tai sitten johtuu koleasta sadesäästä.

kp13 AL 35,77'C - onko tämä edes mahdollista? (*muoks myöhemmin: sehän olikin taas tämä ilmeisesti ovista edeltävä lämpödippi, jonka bongasin viime kierrosta?) Mittaan tosiaan vasta, kun olen kävellyt alakertaan sängystä. Hyvin vaatimatonta limailua, iltaa kohti limat häviää jonnekin.. just kun näytti lupaavalle. Seksiä

kp14/dpo-1 (0) AL 35,97'C. IL 36,90'C. Kaino limailu jatkuu, semmosta ärsyttävää joka töissä snadisti valahtaa housuihin saakka. Ei kuitenkaan mitään räjäyttävä limailua. A:n ja ip:n ovistestit hyvin tummat. Ylläripylläri, mies tien päällä ja ei varmasti riitä eilinen tallettelu 😤 Illalla tein vielä yhden ovistestin, ja viivat on selkeästi tasavahvoja. Eli huomenna dpo0 ja kaikki toivo langetettu nyt eiliseen talletteluun. Noh, tuli kai ainakin se ovisplussa sitten bongattua, että positiivista siinä mielessä.

kp15/dpo0 (1) AL 36,11'C. IL 36,68'C. Aamu testi olikin vielä lähes tasavahva, ip kuten kp14 ip, joten jätän testailun tähän. Koko päivän voimakasta menkkamaista jomotusta. Oviskipuja? Eli tänään dpo0? Positiiviset ajatukset raskautumisen mahdollisuudesta! Seksiä, jos kuitenkin kerkeäisi eräjormat kohteeseen - olikin yllättäen mukavat liukasteet omasta takaa (kiihottumisesta huolimatta voi olla hyvinkin sahara) ja hirmuset halut.

kp16/dpo1 (2) AL 36,18'C. Kerkesin laittaa kahvit tulille, käydä pissalla ja pedata pedinkin sekä nukuin tosi vähän, että ei ehkä ihan niin korkea lämpötila, mutta merkataan silti ylös. Lähtisipä lämmöt kunnon nousuun, niin tietäisi oviksen satavarmasti tapahtuneen. Ei oo haluja enää ja ihan yhtä kuivaa kuin ennenkin. IL 36,87'C. Sisko kävi 2kk vanhan vauvan kanssa kylässä, äää..... Clover väittää ovulaatioksi.

kp17/dpo2 (3) AL 36,12'C.. alkaa jo masentaa nämä aamulämmöt. Kerkesin taas kahvit laittaa yms. ennen kuin muistin mitata ja lämpö on silti matala.. Kamala migreeni aamuyöstä alkaen, heräsin 3:30 jo. Kylmä, otsa kuuma ja iltaa kohti jo aavistuksen yli 37'C. Epäilen mielikuvitusta, mutta menkkamaista jomotusta taas. Alan merkkailemaan aamulämpöjä myös Fertility Friendiin, joka näyttää tähän mennessä tältä ja näköjään lisää yhden dpo:n enemmän omiin tuntemuksiini nähden:

kp18/dpo3 (4) AL 36,36'C. Fertility Friend lähti piirtämään luteaalivaihdetta. Aamu alkaa aivastelulla ja rään valumisella. En tiedä kuvittelenko vai ärtyileekö joku lonkkamalja tms., mutta epämääräisiä tuntemuksia siellä/muniksen suunnilla edelleen ajottain. Erinäisiä hajuja tulee nenään, milloin sieni, milloin hammastahna, milloin hiki. Yleensä en tosiaan haista mitään. Liekö terästynyt hajuaistikin laitettava kohta tavallisiin pms-oireisiin, kun taisi viime kierrossakin olla selkeitä hajuja silloin tällöin.. veetuttaa about kaikki kotona. IL 36,96'C.

kp19/dpo4 (5) AL 36,37'C. Menkkamaista jomotusta ja pakotusta. Veetuttaa. Illalla kylmä saunassakin. Tiskialtaassa haisee kala - meidän taloon ei ole kalalla asiaa, joten siihen nähden jännä. Tiskien pesukaan ei vienyt kalan hajua pois, mutta sitten se hävisi jossain vaiheessa.

kp20/dpo5 (6) AL 36,44'C. Hammastahna ja oma hiki pelmahtaa ajottain nenään. Jo viikon verran levottomia yöt, ihan kuin olisi täysikuu tulossa, eli eläviä unia ja heräilyä, mutta vastahan täysikuu oli, hmm. Veetuttaa kai osin siksi. Törkeen kylmä koko ajan, sormet ja varpaat umpijäässä. IL 36,35 - 36,66'C, mittari ei oikein osannut päättää. Laitoin FF:n keskiavon.. Juoksevaa kirkasta valkkaria, jota kesti illan.

kp21/dpo6 (7) AL 36,37'C. IL 36,95'C. Oon aivan umpijäässä koko ajan - sisällä pipot, hupparit ja villapaidat. Nenä tukkoinen. Pakko oli nukkua koiranunta töiden jälkeen vartti ja tajusin, että liekö levottomista öistä, mutta mua on väsyttänyt koko viikon aivan hulluna. Juurihoidon kolmas ja viimeinen vaihe. Vetutus oli yhä aamulla läsnä. Olo ei ole raskautunut, vaikka välillä vihlailee. 

kp22/dpo7 (8) Heräsin joo tuntia myöhemmin, mutta AL 36,77'C ! FF:n kaavio näyttää aivan hullulle.  Olo ei ole varsinaisesti kipeä, mutta vähän kuumeinen. Ei ole oikein mitään r-oireita, edes kuviteltuja. Rinnat ja nännit nyt ihan selkeästi kipeät, muhkuraiset sekä raskaat. Väsyttää ja kehtuuttaa. Lonkkaa vihoittelee kävellessä, liekö rasittunut töissä.

kp23/dpo8 (9)  AL 36,80'C, en tiedä miten paikkansa pitää, heräsin nimittäin 1,5h normaalia myöhemmin. Yö meni oksennellessa, kiitos uskomattoman närästyskohtauksen (joka johtui syömisistä). Kipeä olo, kuuma otsa ja väsyttää hulluna. Aloitan r-testailun - aamun toinen pissa ja  10mlU/ml testi nega tietysti joten sinne meni samalla kaikki toiveet ja katseet tukevasti seuraavaan kiertoon 😝 IL 37,21'C vaikka olen koko päivän vaan maannut tai istunut. Tissit ja eritoten nännit edelleen selkeästi kipeät. Tunnen kuinka lämpö tippuu yötä vasten ja otsa viilenee.

kp24/dpo9 (10) AL 36,57'C. Herkkä r-testi nega. Eritoten nännikipu jatkuu, joka antaa hieman kuitenkin toiveita, koska kipu vastaa hieman aikaisempia plussakiertoja. Herkkyys on ihan erilaista kuin perus pms-särky. Töissä kuumeinen olo, illasta normaalimpi, enkä ole ihan niin kuoleman väsynyt. Silti IL 37,04'C. FF oli laittanut merkinnän: "possibly triphasic on day 21", what ever that means 😂 

kp25/dpo10 (11) AL 36,22'C. Jäätävä hiki yöllä, tunnen kuinka lämpö tippuu.  Mittasin tuntia liian aikaisin, mutta paha suonenveto pohkeessa herätti. Herkkä r-testi nega. En taida jaksaa enää testailla, jotain pitäisi herkässä jo näkyä. Tissikipukin laimenee ja tissit löllöytyy. Voisinkin lotota seuraavaksi, että täti tulee viimeistään kp29, voi olla jopa jo huomenna, kun tuli tällainen lämpöromahdus. Merkit oli hyvät, mutta korkealta tiputtiin varsinkin kun laitoin edellisen ja tämän kierron lämmöt vertailuun, jolloin huomasin ihan samaa kaavaa tekevän, eli tilanne ei tästä parane lukemalla myöhäisistä plussista.

kp26/dpo11 (12) AL 36,26'C. Lisääntyvää menkkakourintaa, alaosasto pehmeä.  Kaikki oireet hävisi., eli tätiä pukkaa

kp27/dpo12 (13) AL 36,03'C. Eilisen kaltaista.

kp28/dpo13 (14) AL 36,09'C. Ei mainittavaa.

kp29/dpo14 (15) AL 36,16'C. Ei mainittavaa.

kp30/dpo15 (16) AL 36,15'C. Ei mainittavaa. Kylläpäs nyt odotuttaa.

kp31/dpo16 (17) -> kp1. Kohti uutta kiertoa. Noh, meni oppimiseen tämä kierto, ei haittaa niin paljoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !
Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostispämmin vuoksi, joten joskus kommentin
julkaisussa saattaa kestää, mutta jokainen kommentti julkaistaan ja jokaiseen vastataan.