tiistai 7. kesäkuuta 2022

YK2 - oireet oviksesta lähtien

kp1-kp6 Ensimmäiset kuukautiset keskeytyneen keskenmenon jälkeen. Kp1 oli ensimmäistä kertaa elämässäni niin kamala, että piti ottaa ihan grammanen panadol aamulla ja toinen illalla. Kauheat krampit sekä todella paljon sitkeitä ja isoja hyytymiä. Kohdun limakalvo taisi keretä tällä välin kasvaa niin paljon, että siitä syystä monsuuni iski? Toivottavasti ei tule tapa.. Kp3 seksiä ♥, kp6 AL 36,26'C.

kp7 AL 36,41'C.

kp8 AL 36,57'C - lämpö tuskin pitää paikkansa, sillä nukuin todella huonosti.

kp9 AL 36,22'C. Seksiä ♥.

kp10 AL 36,19'C. Kävin vihdoinkin ottamassa hcg-arvot.. Seksiä ♥.

kp11 AL 36,07'C - lämpö normaali, eli taidan alkaa ovista testailemaan hissukseen, kun ei ole ihan satavarmuutta koska voisi olla.  

FF ja appit meni hieman sekaisin raskauden ja keskenmenon jälkeisestä ylipitkistä kierroista ja veikkaavat ovista vasta 1-2 viikon päähän. Toivon, että ovis tulisi normaalisti eli kp13-kp17 välillä. Ip aloitan ovistestailun ja oli sellainen, joka voisi enteillä ovisplussaa 2-3 päivän päähän!

Hcg:n tuloksia soittelin ja vastaus oli alle yhden, kuten jo tiesinkin. Ihana hoitaja kysyi samalla kuinka olen voinut niin henkisesti kuin fyysisesti ♥ 

kp12 AL 36,06'C. Ihan naurattaa, miten havahduin tuijottamaan miestä kuinka hottis se on :D Ip:n ovistesti tummempi eilistä. Päivällä "vetinen" olo, illemmalla tuli ihan kuin pieni limatulppa - oli kananmunan valkuaista. Outoa? Kn kiinni, kova ja seilailee ylhäältä puoliväliin. Seksiä ♥.

kp13/dpo-3 AL 36,10'C. Alkaa jo olla aamun ovistestesti sen verran tumma, että aloitan testaamaan tänään tiheämmin. Ovisplussahan se illalla sitten oli 😍 Limoja ei näköjään tässä kierrossa ole nimeksikään varsinkaan viime kiertoon verrattuna, joten niistä ei voi päätellä mitään. Seuraillaan siis aamulämpöjä, että ovis varmasti tapahtuu. Kn melko ylhäällä, ehkä aavistus pehmentynyt, en pysty sanomaan onko kiinni vai auki. Seksiä ♥

kp14/dpo-2 AL 36,26'C. 25min myöhemmin mitattu normaalista, en tiedä kuinka oikea lukema.. Kuuden aikaan illalla kirkuva plussa ja tuli vetiset limat lyhyen aikaa. Kn kuitenkin hyvin kaukana, vaikea tunnustella. Tarkoitus oli vielä tänään talletella, mutta miehelle tuli päivystyskeikka ja se sit jäi. Onneksi taustalla on sopivina päivinä talletuksia, joten tärppiin on hyvä mahdollisuus.

kp15/dpo-1 AL 36,33'C.  Aamuinen ovistesti yhä tosi vahva plussa ja iltapäivällä kaikista vahvin, paljon testiviivaakin vahvempi. Haluttaa. Iltapäivästä yks kaks reilummin kirkasta limaa ja kn tuli keskivaiheille/alhaalle sekä on pehmeä ja auki, eli ehkä onkin vasta tänään ovis? Seksiä ♥

kp16/dpo0 AL 36,21'C, mutta huomasin mittaavani sen 40 min liian aikaisin, että voipi olla siksi normaalia alhaisempi. Aamun ja ip:n o-testit varjot vain entisestä.

kp17/dpo1 AL 36,33'C. Lämpöjen suhteen ovis voisi olla kp13, kuten FF tällä hetkellä epäilee, mutta toisaalta silloin kn oli aika ylhäällä ja parin päivän takaiset tuntemukset, kn:n sijainti, aukinaisuus ja pehmeys puolesta puhuisi kp15:n puolesta. Seurataan miten lämmöt etenee. Onneksi on hyvin talletuksia!

kp18/dpo2 AL 36,35'C. Pyörin ja hyörin aamuyön. Poistan FF:stä ovulaatioplussat toistaiseksi, koska plussaa oli koko viikonlopun ja se häiritsee FF:n käyrän tekoa ja oviksen merkkaamista. Närästää tosi paljon, mutta kahvia olen juonut aivan liikaa. Ärsyttää.

kp19/dpo3 AL 36,38'C. FF laittaa oviksen tapahtuneen kp16. No joo. Ei mahdottomuus, kun pieni lämpödippikin siinä on.  Närästää ja ärsyttää, illalla vähän vilu jopa. Vatsakipuja ja möyrintää suolistossa, mutta johtunee siitä kun söin laktoosia sisältävää ruokaa paremman puutteessa. Seksiä 

kp20/dpo4 AL 36,50'C. Jos ovis oli tosiaankin kp16, niin lämpö kulkee samaa kaavaa nyt kuin ennenkin oviksen jälkeen, eli että  nousee vasta neljäntenä päivänä selkeästi ylemmäs, joten nyt siis varmasti dpo4! Närästää, hetkittäin vähän paha olo, vilu ajottain.

kp21/dpo5 AL 36,47'C jos muistan oikein.. 36,4 jotain kuitenkin. Puolipöhnässä taas mittailin ennen kellon soittoa. Ripulia, mutta luultavasti ei-laktoosisen ruuan syömisistä, tissit tuntuu ehkä aavistuksen turvonneilta, kamala kiukkupäivä, illalla iski kylmä ja mittasin lämmön joka näytti 36,81'C.

kp22/dpo6 Heräsin 2 aikaan yöllä ja sain unta vasta kolmen jälkeen. Kun heräsin viideltä, oli AL 36,96'C. Mittasin heti perään pari kertaa uudestaan: 36,84'C ja 36,78'C. Tämän päivän lukema jäänee nyt sitten mysteeriksi. 

Rinnat hieman selkeämmin turvonneet, nännit aavistuksen arat, vilu ajottain. Kn ylttää juuri sormelle, hyvin pehmeä, selkeää valkovuotoa. Nyt kun mietin, niin ehkä jo eilen oli havaittavissa vv:tä kuivaa kautta enemmän. Normaalisti oviksen jälkeen on selkesti ihan kuivaa, tosin tilanne lopulta "kuivui kasaan" tänään päivän mittaan. Hieman jotain alavatsa/nivus/myoomatuntemuksia välillä. Epäilen kaiken olevan keltarauhasen toimimisen aiheuttamaa. IL 37,13'C.

kp23/dpo7 AL 36,65'C. Ei mitään. Kn "medium soft".

kp24/dpo8 AL 36,60'C. Sukkapuikkotäkkäisyjä, joita ei voi olla huomaamatta. Miksi juuri nyt, herättämässä uinuvia toiveita turhaan? Kn keskivaiheilla  ja kovettui. Koko värkki on tuntunut hyvin pehmeälle koko ajan, se on muistini mukaan ns. normaalista poikkeavaa. Silti työnnän toiveet syrjään, koska tämä kierto on negakierto, sen vaan aistii. 

kp25/dpo9 AL 36,77'C. Heräämisiä pitkin öitä, joten ei liene paikkaansa pitävä lukema. Tänään ei edes tissitkään turvonneet tai arat. Ihan tavallinen olo. Kn "medium soft" taas. Vv yks kaks ihan kokkareista jostain syystä, ei haise miltään eikä kutise missään, melko kuivaa on.

kp26/dpo10 AL 36,54'C. Myoomakontrolli. Kaikki hyvin ♥ Munasarjat siistit, munarakkuloita jäljellä hurumykke, toinen myooma surkastunut ja toinenkin pienentynyt! Eli ei pitäisi olla mitään estettä raskautumiselle tai raskauden loppuun asti kestämiselle ainakaan gynekologisen tutkimuksen perusteella. Papa otettiin varuilta.

Paksu - lähes 21mm - kohdun limakalvo jäi kotona mua mietityttämään, koska se tarkoittaa että menkat alkaa kuulema jo tänään, mutta ihan ei vielä olisi aika.. asiasta googlailtuani - tän kohdan bongasin tietysti ensimmäisenä huonommat tiedot tyystin ohittaen, heh -  paksu limakalvo voi kertoa myös alkaneesta raskaudesta! 

Tein CB:n fast and easyn ja se teki heti pystyviivan selkeästi haamuna vaakaviivan päälle. Feikki(haamu)plussia tämä CB taitaa vaan tehdä useinkin, mutta eiköhän lopullinen tulos tule aamulla. Kn kaukana taas ja vv kokkareista, aika kuivaa. Syönnin päätteeksi hieman etoo.

kp27/dpo11 AL 36,77'C. Taas heräsin klo 3 pissalle, lopullisesti nousin ylös parin tunnin päästä, joten korkea lämpö varmaan siitä. Aamupissasta CB teki ehkä aavistuksen selkeemmän pystyviivan, Kotitestin halpisliuska ei kuitenkaan mitään. Tässä vaiheessa pitäisi näkyä jo, eli katseet ensi kiertoon. Paksu limakalvo kertonee tällä kertaa vain tulevista monsuunimenkoista. 

Kn kaaaaukana, alapää hyvin "tiukka", vv edelleen kokkareista. Nippailee ajottain ja kramppaa jokusen hetken kuin alkaisi menkat, joten otin suojat töihin varuilta mukaan. Rinnat yhä asteen verran painavat. Aina syönnin päätteeksi hieman etoo.

kp28/dpo12 AL 36,57'C. RFSU ei anna mitään, eli eiköhän CB vaan häröillyt. Rinnat vielä painavat ja nännit vähän arat, kn kaukana ja pehmeä, yhä kokkareinen vv erittäin niukkaa. Todellakin katseet ensi kierrossa, pelottaa jo valmiiksi monsuunimenkat, huoh. Illalla hieman menkkakramppailee. Ällöttää syöminen ja hetki sen jälkeen.

kp29/dpo13 AL 36,60'C, tosin tunti ennen sitä kun heräsin oli lämpö vain 36,41'C - alaspäin ollaan tulossa, joten menkatkin tuloillaan. Rinnat yhä tosi raskaat. Eri asteisia menkkakramppia säännöllisesti. Kn kaukana, pehmeä, ehkä vähän aukinaisen oloinen (vaikea tulkita satavarmasti), tarttuu kokkareista vv:tä yhä, mutta kosteus ja pehmeys lisääntynyt alapäässä huimasti ja se kielii alkavista menkoista - tosin yks kaks vv:n tulo loppuu kuin seinään ja kokkareetkin häviää sen myötä? Outoa. Ällöttää yhä syöminen ja sen jälkeen. Röyhtäilyä.

Oon muuten koko viimeisen viikon ollut ihan perkeleen äkäinen, tämä unohtui kertoa. Seksiä jos se vaikka sais menkat alkamaan 😂 

kp30/dpo14 AL 36,49'C. Kn kaukana, mutta pehmeä, aluksi kuivaa, päivän mittaan vv lisääntyy. Rinnat edelleen jäätävät pallot, mutta ei arkuutta missään. Syöminen ällöttää. Röyhtäilyä. Menkkakramppeja aika ajoin ja olin jo varma, että nyt holahtaa kunnolla, vaan ei vieläkään edes tuhrua. IL 36,95'C, tosi vilu koko ajan.

Jos ei lämpö tipahda huomenna selkeästi tai menkat ala huomiseen mennessä niin ostan raskaustestin. Pitää ottaa puheeksi tuo kohdun limakalvon paksuus, koska onhan se nyt aivan liian (jopa vaarallisen?) paksu varmasti tänään, jos jo puoli viikkoa sitten se oli lähes 21mm.. puhumattakaan jos ovis ei olekaan ollut kp16! Samalla en voi olla ajattelematta, että jos vasta dpo10 olikin kiinnittymisdippi/-yritys ja siksi ei näkynyt vielä raskaustesteissä mitään.. ?

kp31/dpo15 -> kp1 AL 36,07'C - brutaalia ja niinhän se täti tuli heti aamusta verisestä tuhrusta muuttuen nopeasti runsaiksi menkoiksi kramppien saattelemana. Saattaa tulla aikamoinen niagara lähipäiviksi, limakalvo varmaan metrin jo tässä vaiheessa... 

Se mikä tässä kierrossa on kuitenkin outoa, on että kn on edelleen huitsin kaukana, tissit yhä ihan jäätävät pallot ja nännitkin muuttui nyt sit myös aroiksi. Ehkä taas kiinnittymmisyritys ollut? 

Mut joo. Tää yk2 oli tässä, nokka kohti uutta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !
Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostispämmin vuoksi, joten joskus kommentin
julkaisussa saattaa kestää, mutta jokainen kommentti julkaistaan ja jokaiseen vastataan.