torstai 7. heinäkuuta 2022

YK3 - oireet oviksesta lähtien

kp1-kp5 Menkat. Verta riittää pari ekaa päivää, sitten laantuu reippaasti. Ei ihme ihan monsuunit olleet! Kramppeja kylläkin pari ekaa päivää. 

Kp4 lämpö aivan omituisesti pompsahti 36,30'C, kun sitä ennen oli 36,07'C ja 36,08'C. Tuhruaa enää vain. 

Kp5 AL 36,46'C - ehkä lämmöt kohonneet siksi, kun huonekin normaalia lämpimämpi? Kn:stä tulee ruskeaa aavistus tuhrua, mutta ei tule alas asti enää. Rinnat edelleen raskaat ja nännit vaihtelevasti arat sekä kehät ympärillä yhä tummat. Kn yhä kaukana ja pehmeä. Väsyttää myös edelleen hullun lailla. Seksiä ♥

Kauhukuvia paksusta kohdun limakalvosta mielessä päivittäin. Jos minulla onkin se ollut aina ja siksi raskaus aina mennyt kesken, sen takia aina runsaat menkat? Sairastunko kohta syöpään, jonka ainut hoitovaihtoehto on kohdun poisto? Päässä tuhat ajatusta pahimmasta.

kp6 AL 36,51'C ohoh miten korkea yhä, vaan liekö lämmin huone ja levoton yö syynä? Seksiä ♥

kp7 AL 36,33'CSeksiä ♥

kp8 AL 36,24'CSeksiä ♥

kp9 AL 35,97'C. Heräsin tuntia normaalia aikaisemmin. 

kp10 AL 36,20'C. Kn nyt keskivaiheilla ja nenänpäätä muistuttava. Hieman jotain kosteuteen viittaavaa alakerrassa ja mies alkaa näyttää taas hurrrrjan seksikkäälle. Seksiä ♥

kp11 AL 36,19'C. Kn kuten eilen. Rupee olemaan taas normaalilämmöt menkkojen jälkeen. Selkeästi kosteutta jo, himokkuus lisääntyy. O-testi kuitenkin vielä hyvin haalea. Jatketaan mittailua ja testailua!

kp12 AL 36,44'C. Kn keskivaiheilla ja nenänpää. Himokkuus ja kosteus lisääntyy, mutta nähtävästi tulossa taas ihan olemattomat limat, pöh. 

kp13/dpo-2 AL 36,18'C. Kn pehmentynyt selkeästi. Todella vahva ovisplussa iltapäivästä.  Seksiä ♥

kp14/dpo-1 AL 36,33'C. Ovisplussa yhä, joskin ihan tavallisen vahvuinen. Mies töissä. Kn korkeammalla ja pehmeä. Haluja olisi vielä, mutta ei edes vähäisiäkään limoja.

kp15/dpo0 AL 36,20'C. Kolmas päivä ovisplussaa, eilistä huomattavasti vahvempi, mutta kirkuva uupuu. Kn korkeammalla ja pehmeänä, mielestäni auki. Eli ovispäivä. Ei kyllä yhtään sellainen olo, että olisi ovulaatio meneillään. 

Tärpin mahdollisuus jää nyt vain tuohon yhteen dpo-2 olleeseen kertaan, koska mies töissä ja mä laskin vanhan kaavan mukaan, että ovis nopeasti ohi plussasta. Täytyy jatkossa alkaa hieman myöhentää talletteluja, kerran ei ole mikään kiire oviksen kanssa nähtävästi enää..

kp16/dpo1 AL 36,38'C.

kp17/dpo2 AL 36,50'CSeksiä ♥

kp18/dpo3 AL 36,48'C. Todella terävä sukkapuikkomainen tuikkaisu jossain oikean munasarjan ja kohdun välissä. Oikein säikähdin, kun tuli niin puskan takaa. Myöhemmin nippaili samasta paikasta muutaman kerran kerrallaan elohiiren lailla niin, ettei voinut olla huomaamatta.

kp19/dpo4 AL 36,62'C. Helteet tuli, kämpän lämpötila nousi reippaasti, oma lämpötila sen mukana. Kn niin kaukana, ettei yletä edes.

kp20/dpo5 AL 36,67'C. Sisällä yölläkin +28'C.. joten mennään takuulla normilämpöjen yläpuolella tämä kierto. Kn korkealla ja pehmeys "medium".

kp21/dpo6 AL 36,69'C, tuntia normaalia aikaisemmin ja kuumuus jatkuu. Ehkä hieman nännit arahkot. Kn ylhäällä, pehmeän ja nenänpään väliltä. Pari voimakasta elohiirituntemusta jossain siellä.

kp22/dpo7 AL 36,59'C, ehkä ihan pikkasen viileämpi yö nukkua. Nännien lievä arkuus. Kn keskivaiheilla ja enimmäkseen pehmeä.

kp23/dpo8 AL 36,73'C ja taas kuuma yö. Nännit kipeämmät. Kn keskivaiheilla ja "pitkä", suu pehmeä mutta "varsi" kova. Jännä. Ei vieläkään minkäänlaisia raskauteen viittaavia oloja - kaiken kaikkiaan ehkä kaikista normaalein kierto mitä mulla on yli vuoteen ollut, eikä ole yhtään raskaustestiäkään edes missään jemmassa, eli ei lainkaan uskoa tärppiin 😂

kp24/dpo9 AL 36,72'C. Nännit yhä arahkot, vähän nippailee, hieman paha olo aaltoilee, väsyttää, kn keskivaiheilla ja pehmeä, kunnes illasta karkasi todella kauas. 

kp25/dpo10 AL 36,53'C. Nännien arkuus jatkuu, nippailee välillä niin voimakkaasti, että havahdun niihin töiden lomassa. Varmaan tuo helle tekee sen että ihan veto poissa koko ajan. Viime yö oli jo huomattavasti viileämpi kuitenkion nukkua, joten aamulämpö varmasti siksi tullut alaspäin ns. normaalimmalle tasolle. Kn enimmäkseen kaukana ja pehmeä.

kp26/dpo11 Meni niin pyöriskelyksi ja jatkuvaksi heräilyksi yö, että en mitannut laisinkaan. Oireet kuten eilen, rinnat tosin kipeytyneet nyt hieman sivuista. Nippailee enempi vähempi nivusten/munasarjojen ja kohdun seudulle, alavatsa tuntuu kuin olisi tehnyt hieman vatsaliikkeitä. 

Countdown to pregnancy -sivu tulkitsee nippailut ja rintojen aristamiset niin, että nostaa tärpin mahdollisuuden 20%:sta 23,30%. Mutta nippailuja on ollut todella useassa kierrossa ennenkin, joten tärpin mahdollisuuteen en itse usko. 

kp27/dpo12 AL 36,59'C ja nyt viimeinenkin toivon pilkahdus tärppiin on unohtunut. Olot kuin eilen pl. nippailut. Rinnat hieman kipeämmät.

kp28/dpo13 AL 36,36C.  Sinne män niin oireet kuin lämmöt.

-> kp1 AL 36,26'C. Ja taas katseet seuraavaan kiertoon..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !
Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostispämmin vuoksi, joten joskus kommentin
julkaisussa saattaa kestää, mutta jokainen kommentti julkaistaan ja jokaiseen vastataan.