maanantai 5. huhtikuuta 2021

YK1, piinaviikot alkavat

Piinaviikot ovat nimensä vertaisia.

Kp16, kp17 ja kp18 sisältivät jälleennäkemisen riemua. Kuukautissovelluksien (Clover ja My Tracker) mukaan ovulaatio oli kp16 tai kp17, riippuen kummasta sovelluksesta katsoo. Eri nettisivut näyttävät ovulaation olleen kp17, kp18 tai jopa kp19. Itse taas veikkaan ovulaation olleen kp15. Limailu, joka oli selkeää sitten vuosiin, oli juoksevaa kp14 ja kp15 aamulla koin nippailua ja limailu loppui seinään. Tiukalle menee. 

Toivo ei ole kovin korkealla tästä ensimmäisestä yrityskierrosta. Epäilen, että päivän myöhässä oltiin, vaikka haluaisinkin mieluummin uskoa netin ovulaatiolaskureita ja sitä, että ajoitus oli täydellinen. Katseet siirtyy kuitenkin seuraavaan yrityskertaan, joka onneksi on jo seuraavassa kierrossa ollen vielä täydellisempi ja heh - jos tammikuussa syntyvästä vauvasta haaveilee, niin se on ajankohdallisestikin parempi..

klikkaa tästä kuvan tekijänoikeuksiin

Piinapäivien kuluttamiseksi shoppailin raskaustestejä (ja yhden viherkasvin). Tajusin vasta nyt tilaushistoriaani katsoessani, että kaiken muuttaneeseen biokemialliseen keskenmenoon tilasin niinkin herkkiä liuskatestejä kuin 10mIU/ml. Jos raskausoireet eivät olisi olleet niin voimakkaat kuin mitä olivat, en siis todennäköisesti olisi saanut haamuja saati ylipäätään testannut. Olisin autuaan tietämätön biokemiallisesta, luulisin vain kierron venyneen. Tilanne olisi luultavasti siis ihan erilainen nyt.

Tarjoushaukkana päätin tällä kertaa tilata silti vain 25mIU/ml herkkyyksisiä. Muutamia noita vielä herkempiä on kaapissa jäljellä, mutta myönnän minäkin harrastavan aktiivista testien käyttöä piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos-ketjun selaamisen lisäksi, niin meneehän noita.. 

Toinen ostos oli kuumemittari. Voisin alkaa tutustumaan aamulämpöihin, josko se toisi ovulaatioihin hieman selvyyttä, kun ei noita limoja enää riitä kuten nuorena. On selvää milloin ovis on ohi, koska lämmöt nousee aiheuttaen aina vilun, mutta itse ovulaatioon liittyvä 0.25 asteen lasku onkin sitten jo vaikeampi havaita. Olisi lisäksi mielenkiintoista selvittää, missä vaiheessa kiertoa ovulaationi yleensä on. Nyt käytän vain 14 päivän keskiarvoa, kun ei limatkaan ole olleet kertomassa tilanteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !
Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostispämmin vuoksi, joten joskus kommentin
julkaisussa saattaa kestää, mutta jokainen kommentti julkaistaan ja jokaiseen vastataan.