torstai 20. toukokuuta 2021

YK2, oireet oviksesta lähtien

Voit lukea aikaisemmat piinapäiväilyt täältä! 

Normaali kiertoni on siis 28-31 päivää, keskiarvo 29 päivää. Ovulaatiota ei ole tikutettu, joten ovulaation ajankohta ja sen myötä mahdollisesti merkatut DPO:t eivät ole absoluuttinen totuus.

kp1-kp5 pitkäksi venähtäneen kierron vuoksi kramppien saattelemat menkat, mutta tavoista poiketen hyvin maltilliset

kp6 - kp7 ei mitään mainitsemisen arvoista

kp8 seksiä

kp9 seksiä

kp10-kp15 ei mitään oloja mihinkään suuntaan, hieman jotain limailun yritystä tällä välin, mutta "meni ohi" ennen kuin ehti edes alkaakaan, tulevasta oviksesta ei mitään tietoa, ei edes kierron pituudesta

kp16 Cloverin mukaan ovis

kp17 seksiä

kp18 My Trackerin mukaan ovis, mutta vieno vilutus alkoi - voi johtua puhtaasti myös sateisen koleasta kevätsäästä

kp19 ei mitään

kp20 finni ylähuulen viereen

kp21 ensin oli kylmä ja sitten yks kaks tuli selkeästi havaittava hiki ja kuuma olo, myöhemmin muuttui taas viluksi.. no, oon nähnyt tavoistani poiketen joka yö tässä kierrossa unia, se ei ole normaalia. yleensä näen vain uuden- tai täydenkuun tienoilla ja olen levoton, nyt on kuin elokuvat pyörisi non stoppina.

kp22 - kp24 havahduin yks kaks siihen, että tämä kiertohan onkin jo näin pitkällä - siis ei yhtään mitään mainittavaa, ei edes pms-oireita.. noh, jos jotain, niin kylmä vaikka sisällä +23'C ja ehkä tissit vähän turvonneet, mutta en siitäkään ole varma.. en tiedä jaksaako edes piinailla, kun en tiedä yhtään mihin tämä kierto jää tai venyy, koska kaksi edellistä kiertoa oli niin pitkiä - sotkeeko bkkm vielä vai muuttuuko kiertoni pysyvästi pidemmäksi? toivottavasti ei ainakaan pitkäksi jää, koska kiertoni on aina ollut niin sopivan mittainen ja säännöllinen eli helposti ennustettavissa, liikkuvaisen työnkuvan ja vessan läheisyyden puutteenkaan vuoksi ei oikein huvita arvausleikkejä leikkiä..

kp25 seksiä

kp26 lähinnä vetutti

kp27 yks kaks sumeni silmissä, puutui koko kroppa ja olin pyörtyä kaupassa! :O jouduin pitelemään hyllyistä ja pakastimen reunoista kiinni, ajattelin josko maskiin hengitin liian kiihteästi tms., joten hengittelin hetken ilman sitä, mutta silti olin pyörtyä ja säikähdin todella niin, että vapisin kassalla ja toivoin pysyväni tajuissani.. niskajumi yöllisestä sohvalla nukkumisesta, verenkiertohäiriö, paniikkikohtaus vai mitä ihmettä? koskaan aikaisemmin ei ole ikinä käynyt noin!

kp28 ei mitään

kp29 ei mitään

kp30/kp1 yk2 ohi ja katseet kohti yk3:sta, mutta jes - menkat alkoi normaaliin aikaan! ♥ ehkä on helpompi taas lähteä liikkeelle, kun osaa arvioida paremmin oviksen ajankohtaan, nyt oli silkkaa arvailua, kun biokemiallisen jälkeen meni niin sekaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !
Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostispämmin vuoksi, joten joskus kommentin
julkaisussa saattaa kestää, mutta jokainen kommentti julkaistaan ja jokaiseen vastataan.